«Θέλει τον Γουακάσο η Μπεσίκτας»

Gazzetta team
«Θέλει τον Γουακάσο η Μπεσίκτας»

bet365

Ο Μουμπαράκ Γουακάσο, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν την Μπεσίκτας, με τους Τούρκους να επιμένουν πως ο προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας θέλει τον Γκανέζο στην ομάδα του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σεντ Πάτρικς - Μποέμιαν (21+).

Ο δανεισμός του Γουακάσο ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιριστής, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, το μέλλον του στο «τριφύλλι» δεν είναι σίγουρο, με τους Τούρκους να επιμένουν για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, στα τουρκικά ΜΜΕ γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Σενιόλ Γκιουνές, προπονητή της ομάδας, για τον Γκανέζο χαφ. Σε αυτά αναφέρεται πως ο τεχνικός της Μπεσίκτας βλέπει στο πρόσωπο του άσου του Παναθηναϊκού τον κατάλληλο για την θέση στα αριστερά της επίθεσης των Τούρκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα