Η «ερυθρόλευκη» ικανοποίηση για τα τρία αποκτήματα

Η «ερυθρόλευκη» ικανοποίηση για τα τρία αποκτήματα

Δημήτρης Τομαράς
Η «ερυθρόλευκη» ικανοποίηση για τα τρία αποκτήματα

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ανακοίνωση δύο παικτών με ταλέντο που διέπρεψαν στην Σούπερ Λιγκ αλλά και του πολλά υποσχόμενου Σισέ, που προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας.

Για τον Ολυμπιακό είναι προφανές πως η μεγάλη εξέλιξη της ημέρας είναι οι τρεις νέες προσθήκες του. Οι Ρισβάνης και Κούτρης που αποτελούν δύο περιπτώσεις παικτών που ξεχώρισαν φέτος στην Σούπερ Λιγκ και επίσης ο Σισέ που έχει προοπτική και μέλλον.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι ανακοινώσεις για τους τρεις αυτούς παίκτες που υπόσχονται πολλά για το παρόν αλλά και για την επόμενη ημέρα της ομάδας προξένησαν μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις του Ολυμπιακού. Όσο για όλα τα υπόλοιπα που γράφονται σήμερα στο εξωτερικό για τα άλλα μεταγραφικά των πρωταθλητών (σ.σ. για εξελίξεις ή τυχόν ανατροπές) στο Λιμάνι τα θεωρούν περισσότερο ως σενάρια και όχι κάτι περισσότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα