Επίσημο των Σισέ και Κούτρη στον Ολυμπιακό (pics)

Επίσημο των Σισέ και Κούτρη στον Ολυμπιακό (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο των Σισέ και Κούτρη στον Ολυμπιακό (pics)

bet365

Άρχισαν οι ανακοινώσεις των παικτών στην ομάδα του Ολυμπιακού με την επισημοποίηση του deal με Σισέ που είχε κλείσει από τον Γενάρη με 4ετές συμβόλαιο αλλά και του Κούτρη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παπέ Αμπού Σισέ.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είμαι πολύ περήφανος και πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ.
Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, γιατί ήδη μου στέλνουν κάποια μηνύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχω, για να με καλωσορίσουν στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα».
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε και την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη. Στις πρώτες του τοποθετήσεις, ως παίκτης των Πειραιωτών, ο νεαρός ακραίος αμυντικός τόνισε: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μία μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα