Η αξία του Ρέτσου; 20 εκ. Ευρώ

Η αξία του Ρέτσου; 20 εκ. Ευρώ

Η αξία του Ρέτσου; 20 εκ. Ευρώ

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta πώς έχει το θέμα Ρέτσου για τον Ολυμπιακό.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ουέσκα – Χετάφε (21+).

Επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα για τον Ρέτσο και ενδεχόμενη μεταγραφή του στο εξωτερικό, τα πράγματα είναι πιο απλά απ΄ ότι φαίνονται.

Πρώτον, ο Ολυμπιακός δεν πουλάει τον Ρέτσο. Δεν τον έχει βγάλει ο Ολυμπιακός στην αγορά τον μικρό. Όμως, επειδή είναι πράγματι ένα σπουδαίο ταλέντο, στην ηλικία των 19 ετών, πολλοί σύλλογοι από τα μεγάλα πρωταθλήματα τον έχουν κάνει σκάουτινγκ, τους αρέσει και κάνουν κρούσεις η, προτάσεις στους ερυθρόλευκους, που βέβαια δεν μπορούν να…απαγορεύσουν σε ενδιαφερόμενους να τους κάνουν προσφορές.

Δεύτερον, ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ρέτσο. Το παιδί έχει παίξει μπάλα στην ομάδα μόλις ένα χρόνο κι η επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να πάρει από αυτό το ταλέντο πολύ περισσότερα πράγματα απ΄όσα έχει ήδη πάρει. Μάλιστα, στον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας, ο Ρέτσος θεωρείται αν όχι ένας από τους δύο βασικούς στόπερ, μαζί με τον έμπειρο ξένο που θα αποκτηθεί, αν μη τι άλλο μέσα στην πρώτη τριάδα από την οποία θα προκύπτει η επιλογή των κεντρικών αμυντικών σε κάθε ματς.

Τρίτον, ο Ρέτσος είναι ένα μάλαμα. Αναγνωρίζει απόλυτα την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός και δεν είναι ο τύπος του νεαρού, που θα τα κάνει όλα μπάχαλο για να φύγει, με το που του έρθει μία πρόταση, ακόμη κι αν είναι δελεαστική τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο κι από πλευράς πρότζεκτ.

Τέταρτον, ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι τα νούμερα που ακούγονται μέχρι στιγμής στην αγορά (10-12 εκ. Ευρώ), δεν ανταποκρίνονται ούτε κατά διάνοια στην αξία του παίκτη, όπως την έχει στο μυαλό του το κλαμπ. Ποια είναι αυτή; Όπως εγώ μπορώ να αντιληφθώ, είναι μίνιμουμ στα 20 εκ. Ευρώ.

Κατά την γνώμη μου, η περίπτωση του Ρέτσου είναι ιδανική για να πάει ο Ολυμπιακός σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο στην ποδοσφαιρική πιάτσα-μέχρι τώρα πουλάει μάξιμουμ στα 15 εκ. Ευρώ. Η Μπενφίκα τον 23χρονο σέντερ μπακ Λίντελοφ τον έδωσε τις προάλλες 35 εκ. Ευρώ...

Το θέμα είναι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ, να εμπιστευθεί κι ο νέος προπονητής τον μικρό και να παίξει και στην Εθνική ομάδα. Να βοηθήσει κι άλλο τον Ολυμπιακό στην επίτευξη των στόχων του ο Ρέτσος και να βοηθηθεί κι ο ίδιος από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.