«Ενσακαλά, ο εκλεκτός του Χάσι»

«Ενσακαλά, ο εκλεκτός του Χάσι»

«Ενσακαλά, ο εκλεκτός του Χάσι»

bet365

Επιμένουν οι Βέλγοι για τον Φαμπρίς Ενσακαλά, δίνοντας σαφείς πιθανότητες στον Ολυμπιακό για να τον κλείσει και επισημαίνοντας ότι αποτελεί βασική επιλογή του Χάσι για αριστερά.

Με την Αλάνιασπορ πέρυσι ο Ενσακαλά είχε μία φουλ χρονιά. Είναι ένα από τα ονόματα που φαίνεται να παίζουν... δυνατά για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο 26χρονος Κονγκολέζος, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, ήταν την περασμένη σεζόν στην Τουρκία. Οι Βέλγοι επιμένουν πως μπορεί να πιάσει Λιμάνι και ότι έχουν γίνει σχετικές επαφές. Ο Ενσακαλά, τον οποίο ο Χάσι ξέρει πολύ καλά από την Άντερλεχτ και φαίνεται να αποτελεί μία βασική του επιλογή για αριστερά στον Ολυμπιακό είχε την προηγούμενη σεζόν 31 ματς με 4 ασίστ. Κοστολογείται γύρω στα 2 εκατ. ευρώ. Έτσι και αλλιώς ο Κοσοβάρος τεχνικός έχει εξαρχής βλέψεις και για άλλους παίκτες που είχε στον βελγικό σύλλογο, όπως τον Ντεφούρ ή παίκτες που γνώριζε από την Λέγκια σαν τον Οφόε. Πέραν του Φαμπρίς Ενσακαλά βέβαια για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως του Ιμπάνιεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα