Υβριστική φράση Αναγνωστάκη για Ολυμπιακό! (vid)

Υβριστική φράση Αναγνωστάκη για Ολυμπιακό! (vid)

Gazzetta team
Υβριστική φράση Αναγνωστάκη για Ολυμπιακό! (vid)

bet365

Θύελλα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων προκάλεσε η ενέργεια του του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος έβρισε τον Ολυμπιακό μιλώντας σε αστυνομικό στην Σύρο! Το post Καραπαπά.
Το βίντεο που δείχνει τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης να μιλάει υβριστικά και απαξιωτικά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού προκάλεσε... τσουνάμι αντιδράσεων.
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στον διάλογο με αστυνομικό στην Σύρο τον ρωτάει εάν είναι Πειραιώτης και αφού εισπράττει θετική απάντηση του λέει μετά: «Σκ...γαυρος είσαι»;
«Εεε, δεν ασχολούμαι», ήταν η απάντηση του αστυνομικού, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου να λέει: «Ααα ευτυχώς». Το βίντεο αυτό επέφερε την αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνου Καραπαπά, που ανέβασε το εξής post στο Facebook:
Θα σε φτιάξουν οι «σκ...γαυροι» στις εκλογές και εσένα και τους ομοίους σου... Η ανοχή κάπου εδώ τελειώνει...
- Δείτε το βίντεο του Cyclades24.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα