Η ενίσχυση στο τμήμα scouting, ο Ντάρκο και ο Λεμονής

Η ενίσχυση στο τμήμα scouting, ο Ντάρκο και ο Λεμονής

Η ενίσχυση στο τμήμα scouting, ο Ντάρκο και ο Λεμονής

bet365

Ο Ολυμπιακός προτίθεται να ενισχύσει και άλλο το τμήμα scouting του. Ο ρόλος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τον περασμένο Μάρτιο και η πιθανότητα για ρόλο σε Τάκη Λεμονή.
Στο Λιμάνι προτίθενται να ενισχύσουν και άλλο το τμήμα scouting της ομάδας. Ο στόχος είναι να υπάρξει τέτοιο δίκτυο που να βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα ώστε να βρίσκει ακόμα πιο εύκολα παίκτες και ταλέντα από εκεί που θέλει.
Για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που είναι ξανά στον Ολυμπιακό ατύπως από τον Μάρτιο και επισήμως πια ο ρόλος του θα περιλαμβάνει διάφορα σκέλη. Ένας βασικός του τομέας είναι η παρακολούθηση των δανεικών αλλά και οι επαφές μαζί τους. Επιπλέον έχει το κομμάτι της παρακολούθησης παικτών σε Ισπανία και αλλού και γενικότερα να βοηθήσει όπου χρειαστεί. Ως προς τον Τάκη Λεμονή είναι ανοιχτό το να μείνει στην ομάδα και να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πόστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα