Βρέντζος: «Δεν θα έρθει ο Λαβέτσι, ο Ροντρίγκες προτιμά την Ιταλία»

Βρέντζος: «Δεν θα έρθει ο Λαβέτσι, ο Ροντρίγκες προτιμά την Ιταλία»

Βρέντζος: «Δεν θα έρθει ο Λαβέτσι, ο Ροντρίγκες προτιμά την Ιταλία»

bet365

Ο Γιάννης Βρέντζος έκοψε κάθε πιθανότητα μεταγραφής του Εζεκίελ Λαβέτσι στον Ολυμπιακό, ενώ για τον Γκονσάλο Ροντρίγκες είπε ότι προτιμά να μείνει στην Ιταλία.

Το... τραβηγμένο σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να ψάχνεται για την περίπτωση του Λαβέτσι διαψεύστηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από τον Γιάννη Βρέντζο στο πλαίσιο της παρουσίασης των Χάσι - Ουσίγιος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είπε επίσης ότι στον Γκονσάλο Ροντρίγκες έχει γίνει μια καλή πρόταση, αλλά ο παίκτης θέλει να μείνει στην Ιταλία. Επιβεβαίωσε έτσι με κάθε τρόπο τα ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για το θέμα Ροντρίγκες αλλά και την κρούση του Ολυμπιακού.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Έχει γίνει μία πολύ σημαντική προσφορά για Ροντρίγκες αλλά επιλογή του είναι να παραμείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος του. Για μία ακόμα χρονιά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πολύ καλούς παίκτες. Αυτό φαίνεται όχι όταν έρχονται αλλά όταν φεύγουν και που πάνε. Σήμερα διαβάσαμε για τον Λαβέτσι. Είναι ένας παίκτης που παίρνει 8 εκατ. καθαρά και πάνω από 20 μεικτά. Δεν ισχύει το θέμα αυτό και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όποιος το γράφει να αναλάβει την ευθύνη του. Ο Λαβέτσι δεν θα έρθει στον Ολυμπιακό. Σήμερα είχαμε επαφές με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ και μας μετέφεραν να βρεθεί άμεση λύση και με συγκεκριμένα deadlines. Η εικόνα δεν είναι καλή για το ποδόσφαιρό μας και φταίτε και εσείς οι δημοσιογράφοι. Εμείς θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε πολύ καλή ομάδα με στόχο την πρόκριση στους ομίλους», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα