Μένουν τα τυπικά για να παραμείνει ο Χιμένεθ

Μένουν τα τυπικά για να παραμείνει ο Χιμένεθ

Gazzetta team
Μένουν τα τυπικά για να παραμείνει ο Χιμένεθ

bet365

Μόνο οι υπογραφές φαίνεται πως λείπουν για να παραμείνει στο πάγκο της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Ισπανό να έχει στο τεχνικό τιμ και τον αδερφό του Δαβίδ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Δανία - Γερμανία (21+).

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση της πρωτιάς στα playoffs. Ο Μανόλο Χιμένεθ όχι απλά κέρδισε πόντους, αλλά η παραμονή του στο πάγκο της Ένωσης θεωρείται δεδομένη και πλέον μένουν μόνον τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί. Όπως αναφέρει και η «Ώρα για Σπορ» άνθρωπος της ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ισπανία για να συζητήσει κάποια διαδικαστικά θέματα με τον προπονητή και ένα από αυτά είναι η ενίσχυση του τεχνικού τιμ με την πρόσληψη του Δαβίδ Χιμένεθ, αδερφού του προπονητή των... κιτρινόμαυρων, ο οποίος είναι γυμναστής και έχει συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν με την Ένωση πριν έξι χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα