Τα δεδομένα για τον προπονητή στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για τον προπονητή στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για τον προπονητή στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόσληψη του Ουσίγιος θέλει να βάλει στην τελική ευθεία το ζήτημα του νέου προπονητή. Ο Μάρτινς και οι άλλες περιπτώσεις από Ιβηρική και Λατινική Αμερική.

Το όνομα του Πέδρο Μάρτινς συντηρείται ακόμα για τον πάγκο του Ολυμπιακού παρά τις ισχύουσες δυσκολίες και ακόμα και από την Πορτογαλία κρατούν μία... χαραμάδα μήπως αλλάξουν τα δεδομένα με Βιτόρια Γκιμαράες και εν τέλει κλείσει. Από εκεί και πέρα ο Χάβι Γκράθια δεν δείχνει να είναι φαβορί στην παρούσα φάση, παρότι υπάρχουν πηγές που του δίνουν πιθανότητες.

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο συνιστά έναν στόχο και προπονητή που θα ήθελε ο Ουσίγιος αλλά συνεχίζει να είναι δύσκολη περίπτωση, αν και δεν έχει κλείσει τυπικά κάπου. Οι Πάμπλο Γκέδε και Μαρσέλο Γκαγιάρδο είναι δύο ακόμα ονόματα που συνδέονται με τον πάγκο του Ολυμπιακού και λόγω της παρουσίας του Ουσίγιος στην πειραϊκή ΠΑΕ. Πιο εύκολη υπόθεση μπορεί να είναι του Γκέδε της Κόλο Κόλο (σ.σ. σε σχέση με άλλες) ενώ το συμβόλαιο του Γκαγιάρδο εκπνέει άμεσα. Ο Μπέσνικ Χάσι είναι επίσης αουτσάιντερ αλλά αποτελεί πρόταση - εισήγηση του ατζέντη Ραμαντάνι, τον οποίο έχουν σε μεγάλη εκτίμηση στο Λιμάνι. Μάλιστα κάποια στιγμή ο άλλοτε τεχνικός της Άντερλεχτ είχε πάρει πολλούς πόντους και είχε βρεθεί ακόμα και σε πρώτο πλάνο. Επίσης ορισμένοι κρατούν ακόμα στο προσκήνιο τον Ραζβαν Λουτσεσκου. Ο Ουσίγιος στην παρούσα φάση αξιολογεί όλα τα δεδομένα για τους προπονητές που είτε έχουν διαρρεύσει είτε δεν έχει συμβεί αυτό και έχει στο μυαλό του και από το Σάββατο και μετά αναμένονται τα νεότερα και ίσως και τα πιο ουσιώδη. Τέλος ο Τάκης Λεμονής παραμένει μέχρι νεωτέρας ο ερυθρόλευκος τεχνικός έχοντας και αυτός τις ελπίδες του.

Rolland Garros, υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα