Παραίτηση Ίβιτς και Λουτσέσκου «βλέπουν» οι Σέρβοι

Παραίτηση Ίβιτς και Λουτσέσκου «βλέπουν» οι Σέρβοι

Παραίτηση Ίβιτς και Λουτσέσκου «βλέπουν» οι Σέρβοι

bet365

Δημοσίευμα στη Σερβία κάνει λόγο για παραίτηση του Βλάνταν Ίβιτς από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και προβάλλει ως πρώτο φαβορί τον Ρουμάνο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «novosti.rs», ο Βλάνταν Ίβιτς υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ κι αποτελεί, ήδη, παρελθόν από τον ασπρόμαυρο πάγκο.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τον επόμενο προπονητή του «Δικεφάλου», με τους Σέρβους να υποστηρίζουν και να γράφουν ότι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι ο Ρουμάνος, Μιρτσέα Λουτσέσκου. Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός διατηρεί φιλική σχέση με τον Λούμπος Μίχελ, με τον οποίο και συνεργάστηκαν στη Σαχτάρ. Βέβαια, ο Λουτσέσκου δεν έχει αποδεσμευθεί ακόμα από τη Ζενίτ παρά το γεγονός πως οι Ρώσοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Μαντσίνι. Ο Ρουμάνος κόουτς (ετήσιες απολαβές στα 4 εκατ. ευρώ) ζητά 2 εκατ. ευρώ αποζημίωση και θέλει να το φτάσει μέχρι τέλους.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα