Εκτός 18αδας ο Κλάους για τον ΠΑΟΚ

Εκτός 18αδας ο Κλάους για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε νοκ άουτ για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οι 11 με τους οποίους ξεκινάει ο ΠΑΟΚ.

Ο Ελληνας επιθετικός του «Δικεφάλου» είναι αυτός που «κόπηκε» από τη 18αδα, καθώς οι ενοχλήσεις στη μέση δεν υποχώρησαν και ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Κάπως έτσι τελειώνει άδοξα μια πολύ κακή σεζόν για τον Αθανασιάδη, ο οποίος σε 21 αγώνες πρωταθλήματος και πλέι οφ δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Σέρβος τεχνικός θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τον Μπρκιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Κίτσιου και Λέοβατς στα δύο άκρα και τους μοναδικούς διαθέσιμους στόπερ, Κρέσπο και Πούγγουρα, να συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Εβγέν Σάχοφ επιστρέφει από την τιμωρία και παίρνει θέση μαζί με τον Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή, ο Μπίσεσβαρ σε ρόλου «δεκαριού» και στα δύο άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Πέδρο Ενρίκε (δεξιά) και Ουάρντα (αριστερά).

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Σιαμπάνης, Χατζηισαϊας (ζήτησε και παρέμεινε στην αποστολή παρότι έχασε τον πατέρα του), Κάνιας, Κάτσε, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Χαρίσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα