Μαρτίνς στο gazzetta.gr: «Θα ήθελα να δουλέψω στον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς στο gazzetta.gr: «Θα ήθελα να δουλέψω στον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς στο gazzetta.gr: «Θα ήθελα να δουλέψω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε μεγάλο σύλλογο τον Ολυμπιακό μιλώντας στο gazzetta.gr ωστόσο απέφυγε να αναφερθεί στις επαφές του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένονται εξελίξεις.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο φαίνεται πως βρίσκεται στην pole position των προτιμήσεων στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο την στιγμή που παραμένει στα υπόψιν από την εγχώρια αγορά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδήγησε φέτος την Βιτόρια Γκιμαράες στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας της, καθώς τερμάτισε στην τέταρτη θέση πίσω από τις κραταιές δυνάμεις της χώρας, Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο 46χρονος τεχνικός, ο οποίος είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του στη Μαρίτιμο για μια τετραετία (2010-14), αλλά και στην Ρίο Άβε (2014-16) εκτοξεύοντας την στην έκτη θέση είναι μια περίπτωση που ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητη εξ ου και ο δίαυλος επικοινωνίας που έχει ανοίξει εδώ και λίγες εβδομάδες με τον Ολυμπιακό.

Το κασέ του είναι προσιτό, όμως την ίδια στιγμή βρίσκεται ψηλά στη λίστα και της Πόρτο με τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου να τον θέλουν ως τον μεγάλο αντίπαλο του Πάουλο Σόουζα για τον πάγκο των «Δράκων».

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος απέφυγε ευγενικά να αναφερθεί στις επαφές του με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά αρκέστηκε να δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε να εργαστεί στους «ερυθρόλευκους».

«Θα μου επιτρέψετε να μην μπω σε αυτά τα θέματα. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για επαφές και διαπραγματεύσεις.

Ο Ολυμπιακός πάντως είναι ένας μεγάλος σύλλογος και φυσικά θα με ενδιέφερε να δουλέψω εκεί», ήταν η λακωνική δήλωση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα