Δίωξη για πρώην μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Δίωξη για πρώην μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Δίωξη για πρώην μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

bet365

Ποινική δίωξη για απιστία στην κακουργηματική της μορφή κατά μελών του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ της περιόδου 2013/14. Καμία ανησυχία στα μέλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των μελών του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ της περιόδου 2013/14 όταν ακόμα υπαγόταν το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά τον υποβιβασμό της στην Γ' Εθνική.

Έπειτα από υπόμνημα που είχαν καταθέσει μέλη της Ερασιτεχνικής προς τον Σταύρο Κοντονή (τότε υφυπουργό Αθλητισμού), Ιούλιο Συνοδινό (γενικό γραμματέα Αθλητισμού) και Γιώργο Βασιλειάδη (τότε γενικό γραμματέα καταπολέμησης της διαφθοράς), είχαν καταγγείλει ότι τα έσοδα που είχαν προκύψει δεν αξιοποιήθηκαν για τα τμήματα του συλλόγου.

Στην καταγγελία γίνεται λόγος για παρατυπίες στη σύγκληση απολογιστικών συνελεύσεων για τις οικονομικές χρήσεις του 2013 και του 2014, και οι καταγγέλοντες ζητάνε την διερεύνηση των εσόδων από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας και απλών, καθώς και από διαφημιστικές/χορηγικές συμφωνίες, οι οποίες μπορεί να ανέρχονται στα 10 εκατ. ευρώ. Παράλληλα εμπλέκουν τη «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ» για ποσά από χορηγίες που της εκχωρήθηκαν από την Ερασιτεχνική.

Η πολιτική ηγεσία παρέπεμψε το θέμα στον εισαγγελέσα ο οποίος μετά από προκαταρκτική εξέταση έκρινε ότι υπάρχουν ενδείξεις και άσκησε ποινική δίωξη κατά των Αλεξίου, Ασλανίδη, Αγγελόπουλου, Βάσιου, Γεωργαντζόγλου, Δεληβελιώτη, Κατσαδήμα, Καρέρ, Κοτσάτου, Λαζόπουλου, Μπέρκοβιτς, Μάρκου, Ντικιάδη, Ντόνα Νταγιάκου, Ποτού, Παπαϊωάννου, Χήνα, Χατζηκομνηνού και Χατζηπαντελή.

Από την πλευρά τους οι διωκόμενοι τονίζουν πως οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και μάλιστα όπως υποστηρίζουν θα καταθέσουν μήνυση.

Οι διωκόμενοι θεωρούν πως οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και πολλοί εξ αυτών ετοιμάζονται να περάσουν στην αντεπίθεση καταθέτοντας μήνυση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα