Περιμένει 170.000 επισκέπτες το Κάρντιφ για τον τελικό!

Περιμένει 170.000 επισκέπτες το Κάρντιφ για τον τελικό!

bet365

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση, από πλευράς οργάνωσης, βρίσκεται η ουαλική πρωτεύουσα ενόψει του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Περί τους 170.000 επισκέπτες αναμένονται στο Κάρντιφ, μέτρα ασφαλείας που θυμίζουν Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ (21+).

Το Κάρντιφ θα το είναι το... κέντρο του ποδοσφαιρικού σύμπαντος αυτές τις μέρες μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους.

Αν και πάρθηκε η απόφαση να μην υπάρξει Fan Zone από την οποία θα μπορούν οι χιλιάδες οπαδοί να παρακολουθήσουν από εκεί τον αγώνα από τη στιγμή που δεν έχουν εισιτήρια για το γήπεδο, οι Ουαλοί περιμένουν περί τους 170.000 επισκέπτες...

«Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα δείξουμε ότι μπορούμε να οργανώσουμε το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός. Θα μπει το Κάρντιφ στον χάρτη. Ξέρουμε ότι μπορούμε ν' ανταποκριθούμε στην περίσταση. Εξάλλου, το 2005 στο παιχνίδι της Ουαλίας με την Ιρλανδία για το Grand Slam του ράγκμπι, φημολογήθηκε ότι η πόλη είχε γεμίσει από 250.000 ανθρώπους και πάλι όλα κύλησαν καλά...» ήταν τα λόγια του Άλαν Χάμερ, υπεύθυνου οργάνωσης του τελικού στο Κάρντιφ.

Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι πως έπειτα και από τα τελευταία γεγονότα και ειδικότερα με την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, τα μέτρα ασφαλείας θα θυμίζουν εκείνα του 2014, όταν στο Νιούπορτ είχε συγκληθεί Σύνοδος Κορυφής του Νάτο, σε μια αστυνομική επιχείρήση που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί η Βρετανία!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα