«Στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι»

«Στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι»

Gazzetta team
«Στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι»

bet365

Για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την περίπτωση υποβιβασμού του Ηρακλή, μίλησε ο Απόστολος Μητιντζής.

Το μέλος του αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, όπου αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο τοποθετήθηκαν υπέρ του Γηραιού. Ταυτόχρονα ανέφερε πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι της για να λυθούν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σχετικά με τη χθεσινή τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Ηρακλή: «Έπρεπε να τοποθετηθούμε γιατί αισθανόμασταν ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως. Βλέπουμε το πρωτάθλημα να παίζεται περισσότερο σε δικαστικές αίθουσες και σε συμβούλια παρά στο γήπεδο. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή. Θέλουμε καθαρά πρωταθλήματα και οι αθλητές να αμείβονται, πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι να γίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Για το γεγονός ότι όλα αυτά είναι και εν μέρει, δουλειά της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού: «Σαφώς η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνο που μπορεί να κάνει είναι να θέσει τα πλαίσια, τα οποία θα ανανεωθούν και θα βελτιωθούν με τον καινούργιο αθλητικό νόμο που περιμένουμε, με τον οποίο πιστεύω ότι θα διορθωθούν πολλά από τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου».

Για το αν είναι σίγουροι ότι θα έρθει αυτός ο νόμος: «Οι νόμοι μπορεί να ψηφίζονται αλλά θα πρέπει και να τηρούνται. Και σε αυτό η κυβέρνηση θα δείξει την απαραίτητη προσοχή και διάθεση, ώστε οι νόμοι να τηρούνται. Για να μην μπερδεύουμε όμως τα πράγματα η κυβέρνηση δεν διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με τον ποιο βαθμό το διοικεί καθώς στην διοίκηση της ΕΠΟ είναι άνθρωποι τοποθετημένοι από την κυβέρνηση της κυβέρνησης: «Είναι μια λύση ανάγκης που βρέθηκε και σε συνεργασία με την ΦΙΦΑ. Ωστόσο η κυβέρνηση δεν πρέπει να ορίζει της διοικήσεις, αλλά να φροντίζει να λειτουργούν δημοκρατικά και με διαφάνεια».

Για το αν οι ελεγκτικοί μηχανσμοί του κράτους μπορούν να ελέγχουν την οικονομική διαχείριση των παραγόντων στις ομάδες: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί δεν είναι το αντικείμενο μου, δεν γνωρίζω. Έχω την εντύπωση ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτουργούν μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Εκείνο που χρειάζεται είναι ένα καλύτερο πλαίσιο, ώστε να γίνεται ένας ουσιαστικός έλεγχος των ΠΑΕ, δεν μιλάω μόνο για τον Ηρακλή. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και όταν φτάνουν στον έλεγχο με κάποιο τρόπο εξαφανίζονται».

Για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και των ελεγκτικών μηχανισμών: «Ισχύουν και τα δύο. Όλοι προβληματιζόμαστε το πώς θα λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουν και σε άλλη ενέργεια υπέρ του Ηρακλή: «Ως τμήμα αθλητισμού δεν έχουμε κάποια άλλη αρμοδιότητα, δεν μπορούμε να παρέμβουμε με κάποιο άλλο τρόπο. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για τα αυτονόητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα