«Με ό,τι απέμεινε» ενόψει «τελικού» ο ΠΑΟΚ!

«Με ό,τι απέμεινε» ενόψει «τελικού» ο ΠΑΟΚ!

«Με ό,τι απέμεινε» ενόψει «τελικού» ο ΠΑΟΚ!

bet365

Με τον πιο χαρακτηριστικό τίτλο ««Με ό,τι απέμεινε για νικηφόρο φινάλε» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιγράφει στο σημερινό δελτίο Τύπου την κατάσταση, που επικρατεί στην ομάδα πριν από το ματς με τον ΠΑΟ.

Ο «Δικέφαλος» έχει… ένα τσουβάλι απουσίες ενόψει του τελευταίου αγώνα των φετινών πλέι οφ και 58ο της σεζόν 2016-’17. Στα ουκ ολίγα προβλήματα (θ’ απουσιάσουν σίγουρα οι τιμωρημένοι Μαλεζάς, Πέλκας, Μάτος και οι τραυματίες Μυστακίδης, Βαρέλα, Γλύκος) προσθέστε αυτό του Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος δεν προπονήθηκε και το πρωί της Δευτέρας (29/5) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία κι αναμένονται τ’ αποτελέσματά της προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα του τραυματισμού του.

Η συμμετοχή του Αγκολέζου μεσοεπιθετικού είναι εξαιρετικά δύσκολη και κατά 99% θα στερηθεί των υπηρεσιών του ο Βλάνταν Ίβιτς, που σήμερα είδε άλλους δύο ποδοσφαιριστές, τους Αθανασιάδη και Κάτσε, που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στη μέση, να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το μοναδικό ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι επιστρέφουν στη διάθεση του, οι Ουάρντα , Σάκχοφ που εξέτισαν τις ποινές τους.

«Παρά τα δεδομένα προβλήματα και την κούραση, ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως διαθέτει τον χαρακτήρα που χρειάζεται για να κερδίζει «τελικούς». Η κατάληψη της πρώτης θέσης που συνεπάγεται συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, λοιπόν, είναι μονόδρομος και το καλύτερο φινάλε για μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν», αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Τη Δευτέρα (29.05) οι παίκτες του Δικεφάλου που αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα.

Η τελευταία προπόνηση για τη σεζόν 2016-17 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (30.05) στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα