Σε εξέλιξη το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ (pics)

Σε εξέλιξη το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ (pics)

Σε εξέλιξη το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Ξεκίνησε το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Το gazzetta.gr βρίσκεται στην Τούμπα και σας ενημερώνει.

Θέμα του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι «οργανωτικές αλλαγές για τη βελτίωση της ΠΑΕ», ένα Δ.Σ. ιδιαίτερα σημαντικό αν σκεφτεί κανείς και την παρουσία και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (29/5) ενημέρωσε τα στελέχη της ομάδας για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και τη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε λίγο μετά τις 15.15 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ είχε προηγηθεί η άφιξη του γιου του, Γιώργου, ο οποίος θα συμμετέχει κι αυτός, ως μέλος, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Τα υπόλοιπα μέλη ήταν από νωρίς στην Τούμπα, όπως και ο Γιώργος Κούδας, που εδώ και καιρό βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο του «Δικεφάλου» ως σύμβουλός του.

Εκτός από τις όποιες αλλαγές συζητηθούν και ανακοινωθούν, ένα σημαντικό θέμα που θα απασχολήσει όλους όσοι συμμετέχουν στο Δ.Σ. της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, είναι τα μέτρα ασφαλείας και η συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ενα θέμα που συζητήθηκε πριν από την έναρξη του Συμβουλίου στην Τούμπα είναι κι αυτό που αφορά τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με την εμπλοκή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα