Ο Μαρβό στο ραντάρ του ΠΑΟΚ (vids)

Ο Μαρβό στο ραντάρ του ΠΑΟΚ (vids)

Ο Μαρβό στο ραντάρ του ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θυμούνται τον Σιλβέν Μαρβό καλά από τις αναμετρήσεις με την Γκινγκάμπ το 2014, που δημοσιεύματα στο εξωτερικό τον φέρνουν ως μεταγραφικό στόχο του «Δικεφάλου».

Μπράουνσβαϊγκ - Βόλφσμπουργκ με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Αρκετές ομάδες του εξωτερικού, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού της Λοριάν, όπως αναφέρεται σε αρκετά σημερινά δημοσιεύματα σε Ισπανία και Γαλλία.

Η Εσπανιόλ φέρεται να είναι η ομάδα που εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Γάλλου μέσου, ο οποίος φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Ρεν, Γκινγκάμπ, Νιουκάστλ και Λοριάν.

Με 5 γκολ, έξι ασίστ σε 27 συμμετοχές, τη φετινή σεζόν ο Μαρβό αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι, αλλά με την ίδια ευχέρεια παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, με τους φίλους του «Δικεφάλου» να τον θυμούνται καλά από τις δύο αναμετρήσεις τη σεζόν 2014-15 κόντρα στην Γκινγκάμπ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις 2 Οκτωβρίου του 2014 είχε σκοράρει δύο γκολ (47’, 50’) στη νίκη των Γάλλων με 2-0 επί του «Δικεφάλου» στο «Ρουντουρού».


Compilation Sylvain Marveaux από staderennais

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα