«Ο Σκόκο σκέφτεται μόνο τη Νιούελς»

«Ο Σκόκο σκέφτεται μόνο τη Νιούελς»

Θάνος Σαρρής
«Ο Σκόκο σκέφτεται μόνο τη Νιούελς»

bet365

Ο ατζέντης του Νάτσο Σκόκο, Φαμπιάν Σολντίνι, τόνισε στο gazzetta.gr ότι δεν υπάρχει επαφή με ΑΕΚ και στάθηκε στο... αλμυρό συμβόλαιό του στη Νιούελς.

Το ταξίδι που θα κάνει ο Φαμπιάν Σολντίνι στην Ευρώπη και τα οικονομικά ζητήματα της Νιούελς Ολντ Μπόις συνδέθηκαν για μια ακόμα φορά με πιθανή επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, η πλευρά του παίκτη δεν εξετάζει τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Φαμπιάν Σολντίνι τόνισε ότι το προσεχές ταξίδι του στην Ευρώπη δεν έχει σχέση με τον Νάτσο Σκόκο (υπάρχει βέβαια... θέμα με τον Ισνάλντο που εκπροσωπεί ο ίδιος και έχει παίξει η περίπτωσή του για την ΑΕΚ που ψάχνεται για εξτρέμ και ο 23χρονος μένει ελεύθερος) και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Νάτσο στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε κάποια επαφή, δεν μας έχει προσεγγίσει κάποιος από την ομάδα και ο Σκόκο έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και μάλιστα υψηλό συμβόλαιο. Ό,τι κι αν ακούγεται, έχει στο μυαλό του μόνο τη Νιούελς και τίποτα άλλο».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο... εμπύρετος τούτες τις μέρες Σκόκο έχει συνδεθεί με πιθανή έξοδο από το σύλλογο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Στη λογική ότι είναι ένα από τα βαριά συμβόλαια και ένα από τα ονόματα που μπορούν να φέρουν πρόταση. Πάντα σε φιλολογικό επίπεδο όμως, μιας και από το περιβάλλον του ίδιου ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία τάσης φυγής. Ο Αργεντινός είναι συναισθηματικά δεμένος με τους «Λεπρούς», για την επιστροφή στους οποίους απέρριψε προτάσεις οικονομικά καλύτερες.

Πριν από δύο μήνες, όταν είδε το φως της δημοσιότητας η πληροφορία ότι κινεζική ομάδα ήθελε «πακέτο» τον Σκόκο με τον Μάξι Ροντρίγκες, ο πρόεδρος της Νιούελς, Εντουάρντο Μπερμούδες, ξεκαθάρισε ότι: «Ο Νάτσο δεν πωλείται». Το ρεπορτάζ της ομάδας αναφέρει ότι η πρόθεση αυτή δεν έχει αλλάξει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα