Είδε πλέι οφ και... περιμένει ο Κρίστιανσεν

Είδε πλέι οφ και... περιμένει ο Κρίστιανσεν

bet365

Ο Τόμας Κρίστιανσεν βρέθηκε στην Αθήνα προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που μετέφερε πρώτο το Gazzetta.gr, είδε πλέι οφ και... περιμένει για Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ (21+).

Νούμερο 1 φαβορί δεν είναι. Το πιο πιθανό είναι να μην υπήρξε και ποτέ για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ωστόσο η παρουσία του στην Αθήνα για την οποία ενημερωθήκατε πρώτοι από το Gazzetta.gr και η νέα σειρά επαφών με Ολυμπιακό άναψε ξανά... φωτιές. Ο Δανός τεχνικός Τόμας Κρίστιανσεν ήταν παρών στην Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - Πανιώνιος αλλά και στο ΟΑΚΑ για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και φαίνεται να περιμένει για τον πάγκο των Πειραιωτών, επιδιώκοντας να εξαντλήσει τις πιιθανότητές του για ένα deal. Βάσει των πηγών που υπάρχουν μπορεί να απασχολήσει και άλλη ομάδα του Big 4. Τα νεότερα άλλωστε για προπονητή στο Λιμάνι αναμένονται από Δευτέρα και μετά.

Για τον Πελεγκρίνο πάντως ως γνωστόν και όπως μετέδωσε η Marca είναι ιδιαίτερα πιθανό να γυρίσει Αργεντινή για προσωπικούς λόγους. Στο plan B του Ολυμπιακού βέβαια υπάρχουν σε πρώτο πλάνο ο Λεμονής και μετά περιπτώσεις όπως των Λουτσέσκου, Τζούκιτς και ενδεχομένως Γιοβάνοβιτς ή ακόμα και Χάσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα