Λεοζίνιο: «Χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ»

Λεοζίνιο: «Χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ»

Gazzetta team
Λεοζίνιο: «Χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ»

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος έδειξε... έτοιμος για την «βυσσινί».... πρόκληση που είναι μπροστά του
Ανυπόμονος να φορέσει την «βυσσινί» φανέλα έδειξε ο Λεοζίνιο, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος χαφ τόνισε στο AEL Radio πώς ξέρει που ήρθε.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τις πρώτες εντυπώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ: Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ. Σημαντικό για την καριέρα μου που υπέγραψα σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι σημαντικό γεγονός για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω την ομάδα. Έχω αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο παρελθόν και ξέρω ότι έχει πολλούς πιστούς φιλάθλους. Έχει ιστορία και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα εδώ.
Για τους λόγους που επέλεξε την ΑΕΛ: Ο λόγος που ήρθα είναι γιατί είναι μια καλή ομάδα. Υπάρχουν φιλοδοξίες για την επόμενη χρονιά. Θέλουν να φέρουν στην ΑΕΛ αρκετούς καλούς παίκτες και να γίνουν ακόμη πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Και ο κόσμος έπαιξε ρόλο, γιατί όπως είπα και πριν, έχω παίξει ως αντίπαλος και γνωρίζω τους φιλάθλους.
Για το τι του είπε ο μάνατζερ του και πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Βέλα Τζούνιορ: Μου εξήγησε πως είναι αρκετοί λόγοι για να έρθει ένας παίκτης στην ΑΕΛ. Είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Την υποστηρίζουν πολλοί. Έχει ιστορία. Έχει πάρει Κύπελλα και μια φορά το πρωτάθλημα. Ο Βέλα μου μιλούσε καλά για την πόλη. Κάτι που είναι σημαντικό για έναν παίκτη. Πριν έρθω εδώ άκουσα πολλά πράγματα και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα.
Για τον κόσμο: Ο κόσμος θα δει πάθος και δύναμη από μένα. Θα παλέψω και θα δώσω το 100% την επόμενη χρονιά.
Για το πλάνο: Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Ακουσα τον πρόεδρο που με έπεισε με το πλάνο του. Θέλει η ομάδα να χτυπήσει θέση στα play-off και καλή πορεία στο Κύπελλο. Αν φτιάξεις μια καλή ομάδα μπορείς να παλέψεις στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα