Ιβιτς: «Πρέπει να δώσουμε το 100% στο ΟΑΚΑ»

Gazzetta team
Ιβιτς: «Πρέπει να δώσουμε το 100% στο ΟΑΚΑ»

bet365

Η κούραση είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και την ΑΕΚ, στο νέο ντέρμπι της Κυριακής σύμφωνα με τον Σέρβο τεχνικό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Κυριακή (28/5) το απόγευμα. Και ξεκαθάρισε ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι η νίκη και κανένα άλλο ευνοϊκό αποτέλεσμα, που ενδεχομένως θα κρατήσει την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

«Ξέρουμε όλη τη διαδικασία πως είναι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη θέση που θέλουμε να είμαστε και πρέπει να δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος, ώστε να κρατήσουμε αυτή τη θέση που είμαστε αυτή τη στιγμή».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ ή αν η νίκη είναι αυτοσκοπός:

«Κάθε παιχνίδι σκοπός μας είναι η νίκη. Δεν μπορείς να πας σε ένα παιχνίδι και να λες ότι σκέφτομαι, τουλάχιστον εγώ δεν κάνω έτσι, πάω για την ισοπαλία. Όσον αφορά εμάς, όσον αφορά εμένα, όσον αφορά τους παίκτες, όλους που είμαστε εδώ, αυτό που σκεφτόμαστε σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε, έτσι θα συνεχίσουμε και μέχρι το τέλος. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα, γνωριζόμαστε, έχουμε παίξει μέχρι αυτή τη στιγμή αρκετά παιχνίδια και βέβαια, σίγουρα μπορεί να είναι και πιο δύσκολο παιχνίδι και για μας και για την ΑΕΚ γιατί πλησιάζει το τέλος, γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρκετή κούραση και το μυαλό δεν είναι τόσο συγκεντρωμένο όσο ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια, όσο πλησιάζει βέβαια. Όλα αυτά μπορεί να επηρεάζουν και εμάς και την ΑΕΚ, αλλά όπως είπα είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας πρέπει να προετοιμαστεί, να δώσει το 100%».

Για το αν θα ρίξουν περισσότερο το βάρος στον ψυχολογικό τομέα:

«Όσο πλησιάζει το τέλος, κάθε παιχνίδι επόμενο είναι να έχει σχέση με την ψυχολογία σίγουρα. Είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό και σ' αυτό το κομμάτι δουλεύουμε και προσπαθούμε να τους προετοιμάσουμε».

Για το τι στοιχεία θέλει να δει από την ομάδα του την Κυριακή:

«Θέλω αυτά που έχω δει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια. Ότι υπάρχει όρεξη από το πρώτο λεπτό, ότι έχουμε διάθεση να κερδίσουμε το παιχνίδι, να κυνηγήσουμε τη νίκη και να είμαστε έξυπνοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα