«Ψάχνεται» για Μπελφοντίλ ο Ολυμπιακός!

«Ψάχνεται» για Μπελφοντίλ ο Ολυμπιακός!

«Ψάχνεται» για Μπελφοντίλ ο Ολυμπιακός!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ισάκ Μπελφοντίλ της Σταντάρ Λιέγης, βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Δεδομένη η αποχώρηση του Αλγερινού, αλλά παραμένει «αλμυρή» η τιμή του.

Το όνομα του διαχρονικού πόθου του Ολυμπιακού, Ισάκ Μπελφοντίλ έχει ξαναπέσει στο τραπέζι με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα προκειμένου να πείσουν την Σταντάρ Λιέγης να ανάψει το πράσινο φως για την μεταγραφή του.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Πρόκειται για τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή που διαθέτει στο ρόστερ της η βελγική ομάδα με αποτέλεσμα η τιμή του να θεωρείται «αλμυρή».

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τον Ιανουάριο μπάσιμο για την απόκτηση του Μπελφοντίλ, ωστόσο η φημολογούμενη πρόταση ύψους 12 εκατ. της Έβερτον δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας.

Ο Μπελφοντίλ θεωρούνταν βέβαιο πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε και ολοκλήρωσε την σεζόν στο Βέλγιο σκοράροντας 13 γκολ σε 28 ματς πρωταθλήματις.

Λέγεται πως η ανάμιξη πολλών ατζέντηδων, οι αμφιβολίες του Κούμαν αλλά και ο τρόπος με τον οποίο οι «Rouches» χειρίστηκαν το θέμα οδήγησαν σε οριστικό ναυάγιο.

Το συμβόλαιο του πρώην άσου της Πάρμα εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και η Σταντάρ Λιέγης δείχνει πιο συγκαταβατική στις διαπραγματεύσεις.

Δύσκολα πάντως θα μπορούσε να τον παραχωρήσει με ένα ποσό κάτω των 6 εκατ. ευρώ από την στιγμή που υφίσταται ενδιαφέρον εκτός από τον Ολυμπιακό και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Στο Βέλγιο θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του από την Σταντάρ Λιέγης και οι πρωταθλητές Ελλάδας καλοβλέπουν την περίπτωση του παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Η αξία του Μπελφοντίλ άλλωστε είναι αδιαμφισβήτητη, εξ ου και το υψηλό ποσό που απαιτείται για να συναινέσουν οι Βέλγοι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κρούση και η αγαστή συνεργασία με την Σταντάρ Λιέγης δεν αποκλείεται να παίξει τον δικό της ρόλο.

Σε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Λαϊφη, στη Σταντάρ Λιέγης επιμένουν πως ο Κύπριος αμυντικός θα αγωνίζεται και στην επόμενη σεζόν στο Βέλγιο εξαντλώντας την συμφωνία τους διετούς δανεισμού του από τον Ολυμπιακό. Αυτό άλλωστε είχε επισημάνει στο gazzetta.gr και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ολιβιέ Ρενάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα