Ουζουνίδης: «Πρέπει να προλάβουμε πριν πλησιάσουμε τα βράχια...»

Ουζουνίδης: «Πρέπει να προλάβουμε πριν πλησιάσουμε τα βράχια...»

bet365

Ξεκάθαρος πως πρέπει να τρέξει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς πριν να είναι αργά, ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη διάρκεια και τη θέληση. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Δεν χάσαμε το προηγούμενο ματς από τις απουσίες. Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη, δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει. Όταν είσαι Παναθηναϊκός πρέπει όποιοι παίζουν να δίνουν το 100%. Ποιοτικά μπορούσαμε καλύτερα, αλλά να τα ζητάμε όλα είναι υπερβολικό με τις υπάρχουσες συνθήκες. Ο Μολέδο έχει σπάσει τη μύτη του μάλλον και δεν θα παίζει. Όσοι είναι στο ρόστερ, όλα τα παιδιά πρέπει να μπαίνουν μέσα και να παίζουν όσο καλύτερα μπορούν. Αν φτάνει να νικάμε αν όχι να βγαίνουμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό αλλά είχαμε θέληση και στα σημεία κέρδισε η ομάδα που ήθελε παραπάνω το παιχνίδι και έβγαλε ενέργεια και πάθος».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολο. Με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε δεν είναι εύκολο. Δεν πρέπει να μένουμε εκεί. Δεν έχουμε δικαιολογία, δεν είμαστε μικρή ομάδα με εύκολη δικαιολογία. Όσοι είμαστε εδώ πρέπει να το πιστεύουμε ανεξάρτητα αν κερδίζουμε ή όχι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το ηθικό που ανέβηκε: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα. Θέλω να δίνουν το 100%. Ξέρω ότι κάποιες στιγμές θα είναι καλές άλλες όχι. Θέλω να δίνουν το 100%. Δεν ήμασταν τόσο ποιοτικοί και καλοί, αλλά βγάλαμε ενέργεια, πάθος και πίστη για τη νίκη. Περιμέναμε τη φάση για να νικήσουμε».

Για τον Βιγιαφάνιες: «Γίνεται προσπάθεια, θα δούμε. Ακουμπάει μπάλα, αλλά θα δούμε. Ελπίζουμε να μπορέσει. Όσοι είμαστε από εκεί και πέρα».

Για τον Χατζηγιοβάνη: «Ξέρουμε ποιος είναι. Ότι ξεκίνησε ένα ντέρμπι σημαίνει ότι τον εμπιστεύομαι. Το κεφάλι του πρέπει να είναι κάτω. Γι’ αυτό θέλει λίγο προσοχή στη διαχείρισή του».

Για την αλλαγή συστήματος στο δεύτερο μέρος: «Είναι τέταρτο παιχνίδι σερί και βγαίνει κούραση. Θέλαμε περισσότερους παίκτες στο κέντρο. Όμως το γεμίσαμε το κέντρο να υπάρχει επιπλέον παίκτης και να μοιραστούν τα τρεξίματα. Πρέπει να υπολογίσεις πέρα από τον αντίπαλο και τη δική σου κούραση».

Για το σύστημα των πλέι οφ: «Το καλύτερο είναι να είναι στο πρωτάθλημα μέσα. Από τη στιγμή που υπήρχε ο κανονισμός δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σε δυσκολεύουν για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξεκουράζονται παραπάνω, στο τέλος της ημέρας βγαίνεις στην Ευρώπη και δεν δίνει πολλά πράγματα η πρώτη θέση. Δεν υπάρχει ποιότητα και υπάρχουν τραυματισμοί στα πλέι οφ. Έχει χαθεί το ενδιαφέρον για το σύστημα».

Για τον Σισέ: «Αρκετά γκολ έχει βάλει σε μένα όταν ήμουν αντίπαλος προπονητής. Ας κάτσει να ξεκουραστεί (σ.σ. γέλια)».

Για τη νέα χρονιά: «Πρέπει να τρέξουμε γρήγορα τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο καράβι. Πρέπει να το προλάβεις πριν πλησιάσει στα βράχια. Για μένα χθες, όχι αύριο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα