Η τεράστια μαγκιά του Μαρίνου!

Η τεράστια μαγκιά του Μαρίνου!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τον Έλληνα τεχνικό που κρατάει... ζωντανό τον Παναθηναϊκό κόντρα σε όλους και σε όλα και την «μάχη» που έφερε το 1-0 επί της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου εξαφανισμένος, έχοντας αφήσει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Οι οικονομικές δυσκολίες πιο ευδιάκριτες στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια. Το περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου εχθρικό μέχρι αηδίας.

Ενδεικτικό το σκάνδαλο των τεσσάρων αγωνιστικών στον Μάρκους Μπεργκ. Η πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ κρίθηκε στα χαρτιά μετά την υπέρτατη ανοησία με το κουτάκι της μπίρας και την απόφαση του Ίβιτς να φύγει απευθείας για το νοσοκομείο και ενώ η ομάδα του έχανε με 1-0.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Παναθηναϊκός από την κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε στον πάτο και... φαβορί για την τελευταία θέση που ισοδυναμεί με απίστευτο βαρίδι ενόψει του «χτισίματος» της νέας σεζόν.

Θέλετε κι άλλα; Ο οργανισμός του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού που είναι ιδιαίτερα ευάλωτος σε αυτές τις κατάστασεις, διαθέτει φέτος ένα τεράστιο «αντίσωμα» στον πάγκο του, ένα «αντίσωμα» που κρατά ζωντανό τον οργανισμό με νύχια και με δόντια, κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο μαγκιά του Μαρίνου Ουζουνίδη, περί ου ο λόγος, είναι τεράστια! Όπως και η συμβολή του Νίκου Λυμπερόπουλου στο να παραμείνει ενωμένη η ομάδα...

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσίασε και απόψε κόντρα στην ΑΕΚ, μία κανονική ομάδα. Ένα σύνολο που μπορεί να μην κυριάρχησε στο γήπεδο, μπορεί να μην «έφτιαξε» πολλές φάσεις λόγω των αρκετών απουσιών στο δημιουργικό κομμάτι αλλά ήταν ΟΜΑΔΑ. Με αρχή, μέση, τέλος, με ξεκάθαρο πλάνο πάνω στο χορτάτι και κυρίως με την απαιτούμενη συσπείρωση και συγκέντρωση.

Για να καταλάβετε το δύσκολο του εγχειρήματος, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ματς με τους Μαρινάκη, Χατζηγιοβάνη, Μολίνς και Βλαχοδήμο στην ενδεκάδα. Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου αρνείται να παραδοθεί και φωνάζει δυνατά «δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη»! Από την στιγμή που ήξερε ότι με τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του δεν θα μπορούσε να είναι σε μεγάλα διαστήματα απειλητικός, ο 48χρονος κόουτς προφύλαξε το μηδέν και ευτύχισε να βρει το γκολ της νίκης από την ενέργεια του Χατζηγιοβάνη που κέρδισε πολλούς πόντους με την μαχητικότητά του, το χέρι του Γκάλο και την εύστοχη εκτέλεση του Σεμπάστιαν Λέτο.

Χωρίς τον Μαρίνο, ο Παναθηναϊκός θα είχε «διαλύσει»... Η «Ένωση» που... καιγόταν για νίκη, έφτασε κοντά στο γκολ μόνο με το απίθανο σλάλομ του Λάζαρου στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Βλαχοδήμος ήταν εκεί που έπρεπε, έβγαλε την φάση με τα πόδια και δεν απειλήθηκε καθόλου στην συνέχεια. Φανταστικό παιχνίδι από τον «βράχο» Μολέδο και γενικά όλη την αμυντική τετράδα των «πρασίνων», εξαιρετικοί ανασταλτικά οι Ζέκα-Κουρμπέλης.

Το «τρίποντο» κόντρα στην ΑΕΚ κρατά τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της τρίτης θέσης και την αποφυγή της τελευταίας που σε αναγκάζει να ξεκινήσεις την χρονιά σε είκοσι μέρες και να παίξεις τρεις προκριματικούς. Η νίκη επί του Πανιωνίου την Κυριακή είναι μονόδρομος, καθώς μόνο με τους τρεις βαθμούς θα προσπεράσει το «τριφύλλι» και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική σε Τούμπα και Νέα Σμύρνη...

Υ.Γ1: Τελικά θα μας πείτε πόσο δίνει το «διπλό» της ΑΕΚ; Να πάμε να το παίξουμε ρε παιδιά, να βάλουμε κανένα φράγκο στην άκρη. Ο Παναθηναϊκός με την ιστορία του δεν έπαιξε, δεν παίζει και δεν θα παίξει ποτέ. Πότε θα το καταλάβετε;

Υ.Γ2: Το γεγονός πως βρέθηκαν εννιά ομάδες να ψηφίσουν υπέρ του Λεβαδειακού και κατά του Ηρακλή, ώστε να παραμείνει η ομάδα του Κομπότη στην κατηγορία στα χαρτιά, δείχνει το πως σκέφτεται η πλειοψηφία των παραγόντων για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ότι η συγκεκριμένη έκδοση του Παναθηναϊκού ήταν μία από αυτές τις ομάδες, μόνο θλίψη προκαλεί για τους ανθρώπους που αποφασίζουν για το πως θα εκπροσωπείται στα κέντρα αποφάσεων ο σύλλογος.

Υ.Γ3: Μπράβο σε αυτούς τους 4-5.000 που ένιωσαν την ανάγκη να βρεθούν δίπλα στον Παναθηναϊκού τούτη την στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.