Μιλόγεβιτς: «Η καρδιά μου θα είναι πάντα εδώ»

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς: «Η καρδιά μου θα είναι πάντα εδώ»

bet365

Ο Σέρβος τεχνικός του Πανιωνίου δεν έκρυψε πως συναισθηματικά έχει «δεθεί» με τους «κυανέρυθρους»
Στις δυσκολίες που υπάρχουν στον Πανιώνιο λόγω των πολλών ελλείψεων που έχει, στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οπου δεν έκρυψε πως «δέθηκε» με τους «κυανέρυθρους».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το παιχνίδι: «Ακόμα ένα ντέρμπι για εμάς, με πολλές ελλείψεις όμως που είχαμε. Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε ιδιαίτερο ρυθμό σε αυτά τα τελευταία ματς. Μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια και το κουράγιο τους. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια που παίξαμε ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στις λεπτομέρειες. Αν δεν είχε μπει το γκολ έτσι όπως μπήκε δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε. Δεν έχουμε τώρα χρόνο να σκεφτόμαστε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε ακόμα δύο αναμετρήσεις. Θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και σε αυτά τα ματς. Εγώ σαν προπονητής χαίρομαι πολύ που ο Βουκελάτος και ο Σταυρόπουλος μπήκαν στο ματς και ένιωσαν τον ρυθμό της Σούπερ Λιγκ, παίζοντας σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτά τα παιδιά προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και είναι δύο παιδιά που θα σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους τα επόμενα χρόνια. Στις υποδομές γίνεται εξαιρετική δουλειά, ο Πανιώνιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο κόσμος να αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών και μπράβο τους, αυτοί είναι πραγματικοί φίλαθλοι».
Για τις αποδοκιμασίες στον Πέλκα: «Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι. Εγώ προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, δεν παίρνω θέση από εκεί και πέρα».
Για το αν σκέφτεται πως πλησιάζει η στιγμή που θα φύγει από τον σύλλογο: «Σωματικά θα φύγω, όμως η καρδιά μου θα μείνει εδώ. Μου έχει δώσει πάρα πολλά ο Πανιώνιος και εγώ έδωσα όλες μου τις δυνάμεις και την ψυχή μου για την ομάδα. Έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας και δεν έχω σκεφτεί πολλά. Ρωτήστε καλύτερα τον "Μπίτσι" (σ.σ. Γιώργος Μπιτσικώκος, υπεύθυνος Τύπου) που δεν θα με βλέπει (σ.σ. γέλια)...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα