Δοκιμασία για ΠΑΟΚ, ξεκάθαρες υποθέσεις για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό

Δοκιμασία για ΠΑΟΚ, ξεκάθαρες υποθέσεις για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό

Δοκιμασία για ΠΑΟΚ, ξεκάθαρες υποθέσεις για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει στο blog του για το must win ματς του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, αλλά και για τα ξεκάθαρα στοιχεία στις διώξεις σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ, Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Γίνεται ένας μεγάλος χαμός! Εντός γηπέδων έχουμε τους ποδοσφαιριστές ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-ΠΑΟ-Πανιωνίου που θα κάνουν προσπάθεια να μείνουν… όρθιοι και να μην λιποθυμήσουν στον ενδέκατο ποδοσφαιρικό μήνα που διανύουν. Εκτός γηπέδων κάθε μέρα προκύπτουν φοβερά πράγματα…

Ας ξεκινήσουμε με το παιχνίδι…

Σήμερα στη Νέα Σμύρνη ο πολύ οργανωμένος Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που προχθές τον κέρδισε καθαρά. Ο ΠΑΟΚ (λογικά) θα μπει αποφασισμένος και με πιο πολλές φρέσκες (αλλά και ταυτόχρονα ποιοτικές) λύσεις στην ενδεκάδα του. Ο Πανιώνιος έχει περισσότερα προβλήματα και λιγότερες λύσεις. Για να μην ξεφεύγουμε: Αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει αυτό το ματς νομίζω ότι θα χάσει την πρώτη θέση και θα γράψει… αποτυχία στο τελείωμα της χρονιάς αναφορικά με έναν σημαντικό στόχο.

* Στο άλλο παιχνίδι-ντέρμπι, οι Έλληνες που παίζουν στοίχημα, θεωρούν ότι η ΑΕΚ θα περάσει. Το διπλό παίζεται συνέχεια, έστω και αν αυτό το γεγονός δεν σχολιάζεται όσο το ότι «πέφτει» το διπλό του ΠΑΟΚ, απέναντι στον Πανιώνιο των 12 παικτών, από τους οποίους λείπουν οι έξι! Εκτός και αν πλέον Παναθηναϊκός και Πανιώνιος είναι ανάλογα μεγέθη και έκπληξη προκαλεί μόνο το ότι παίζεται το διπλό του ΠΑΟΚ και όχι το διπλό της ΑΕΚ στη Λεωφόρο...

* Χθες εκδικάστηκε η πρώτη υπόθεση της δικαστικής εβδομάδας, αυτή που είναι και η πιο εύκολη. Ότι ο αγώνας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ διακόπηκε με ευθύνη των γηπεδούχων λόγω του τραυματισμού του Ίβιτς, δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί ούτε από τον Κομίνη. Τον άνθρωπο που τις τελευταίες ημέρες έχει αποδειχθεί με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, ότι στην καταγραφή του φύλλου αγώνα, έκανε απίστευτα, απαράδεκτα και καθόλου αθώα λάθη με στόχο να πλήξει τον ΠΑΟΚ. Όπως ακριβώς ήθελε δηλαδή να πετύχει και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα τη Λεωφόρου.

* Πάμε στο άλλο. Έχουμε πλέον περισσότερα στοιχεία για το τι ακριβώς πέρασαν στο Καραϊσκάκη οι άνθρωποι του Πλατανιά. Είναι πολύ ξεκάθαρο πλέον ότι:

- Στο ξεκίνημα και κατά την άφιξη της αποστολής είχαμε απειλές και προπηλακισμούς.

- Στο ημίχρονο του αγώνα (όπως και με την ΑΕΚ) είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι οπαδοί (;) φουσκωτοί(;) σίγουρα πάντως Ολυμπιακοί, βρίσκονταν εντός αποδυτηρίων με ΣΚΟΠΟ να δημιουργήσουν ένταση. Ότι αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ περνάει στα ψιλά και στις δύο υποθέσεις, φανερώνει και το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει σε αυτό το γήπεδο.

- Συγκεκριμένα μέλη της αποστολής του Πλατανιά, καταγγέλλουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το ξύλο που έφαγαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

- Πέρα από τους παθόντες, πέρα από τα θύματα, είναι πολλοί αυτοί οι παίκτες που είδαν, άκουσαν, αντιλήφθηκαν την ένταση και τα επεισόδια, αλλά δεν… ήθελαν ή δεν μπορούσαν να πουν κάτι παραπάνω, ή κάτι απόλυτα συγκεκριμένο όπως αυτοί που ξυλοκοπήθηκαν. (Και όμως αυτό προσπαθούν να το περάσουν ως… ελαφρυντικό οι δικηγόροι του διαδικτύου… Λέτε να το πουν και στο δικαστήριο;)

Γιατί… εδώ έχουμε αρκετούς που περιγράφουν το ξύλο (άραγε όλοι από το μυαλό τους έβγαλαν τα γεγονότα;) και πολλούς ακόμη που περιγράφουν την ένταση που είδαν από μακριά, αλλά δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες… Τόσο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα κατά της ομάδας που και ΠΑΛΙ (όπως τόσες φορές τα τελευταία χρόνια) πρωταγωνιστεί σε μία απίστευτα βρώμικη υπόθεση.

Η υπόθεση είναι τεράστια, πρωτοφανής και σαφώς ο Ολυμπιακός που κατηγορήθηκε και για τον αγώνα με την ΑΕΚ, κινδυνεύει με την βαρύτερη ποινή που προβλέπεται.

* Στο τέλος πάμε και στο πλέον απρόσμενο γεγονός. Γιατί σε αυτή τη χώρα έχουμε δει μέχρι και συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά τέτοια απροκάλυπτη συμμαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δεν έχουμε ξαναζήσει. Αυτό που γίνεται τελευταία με τους Κόκκινους να στηρίζουν τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση Ίβιτς και τους Πράσινους να επιχειρηματολογούν για την αθωότητα του Ολυμπιακού στην υπόθεση Πλατανιά (μετά από την επικύρωση της βαθμολογίας, αλλά και την σύμπραξη για την ΕΠΟ, όπως και την κοινή επικοινωνιακή πολιτική) είναι κάτι το οποίο πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους οπαδούς των δύο ομάδων. Μιλάμε για φαινόμενο!

* Λίγο έξω από τα καθαρά ποδοσφαιρικά, είχαμε χθες την αντίδραση των ΠΑΟΚτσήδων κατά του Μητσοτάκη ο οποίος το προηγούμενο διάστημα καταφέρθηκε με πρωτοφανή τρόπο κατά της ομάδας τους. Όσο και αν προσπάθησαν να κλείσουν το στόμα του φιλάθλου που έφθασε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μητσοτάκη, στη ΝΔ πρέπει να καταλάβουν ότι… έπαιξαν και έχασαν. Ας ρωτήσουν τους βουλευτές τους στη Θεσσαλονίκη και θα καταλάβουν… Τέτοιο αυτογκόλ δεν έχει ξαναμπεί ΠΟΤΕ στα χρονικά της πολιτικής…

* Ως δημοσιογράφος χαίρομαι που μετά από πάρα πολλές περιπέτειες, έγινε η πιο σοβαρή κίνηση ώστε να λειτουργήσει και πάλι το MEGA, ώστε να βρουν δουλειά και πάλι εκατοντάδες άνθρωποι, ώστε να πληρωθούν μετά από χρόνια τόσοι βασανισμένοι συνάδελφοι και συνάνθρωποι. Με ενδιαφέρον περιμένω να ακούσω και τα επιχειρήματα όλων αυτών (και συναδέλφων) που ΔΕΝ επιθυμούν να δοθεί λύση στο Μεγάλο Κανάλι, που δεν θέλουν να βρουν δουλειά και να πληρωθούν οι εκατοντάδες ταλαιπωρημένοι εργαζόμενοι στο MEGA. Όλων αυτών που μάχονται (με αισχρά και απάνθρωπα επιχειρήματα) για να παραμείνει κλειστό το κανάλι.

Όλοι όμως κρίνονται…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.