«Ανοιχτό του Γκαλτιέ, μιλάει ξανά με Μοντέστο»

«Ανοιχτό του Γκαλτιέ, μιλάει ξανά με Μοντέστο»

«Ανοιχτό του Γκαλτιέ, μιλάει ξανά με Μοντέστο»

bet365

Η ισπανική προπονητική σχολή παραμένει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Γάλλοι αποκαλύπτουν νέο κύκλο επαφών Γκαλτιέ - Μοντέστο και αποφάσεις μέχρι την Δευτέρα.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ, Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ διέψευσε σε νέες δηλώσεις του πως θα λείψει για όλον τον προσεχή χρόνο από τα προπονητικά δρώμενα λόγω μίας επέμβασης που θα κάνει. Άφησε τα πάντα ανοιχτά την ώρα που στην Γαλλία υποστηρίζουν πως υπάρχει νέος κύκλος συζητήσεων με τον Μοντέστο και αποφάσεις από την πλευρά του Γκαλτιέ έως την προσεχή Δευτέρα. Επισημαίνεται δε πως ο Γκαλτιέ δεν έχει απαντήσει ακόμα οριστικά στην 2η... κρούση του Μοντέστο. Ο Γκαλτιέ πάντως ποτέ δεν ήταν το Νο1 φαβορί και ούτε τώρα προκύπτει ότι είναι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα