Ξανά εκτός Βάργκας - Πατίτο

Ξανά εκτός Βάργκας - Πατίτο

Gazzetta team
Ξανά εκτός Βάργκας - Πατίτο

bet365

Οι Βάργκας και Πατίτο παραμένουν εκτός από τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει Παναθηναϊκού δείγμα ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του. Επιστρέφει ο Γκάλο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ντρόχεντα - Μπρεϊ (21+).

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με τον Ρόναλντ Βάργκας και τον Πατίτο Ροντρίγκες να μένουν ξανά εκτός αποστολής κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν βρίσκονται στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ.

Εκτός και ο Μπάρκας ο οποίος είναι τραυματίας, όπως και ο Αραβίδης που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, με τον Γκάλο να επιστρέφει στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Βούρας, Ανέστης, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Πέκχαρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα