Κούγιας: «Υπέρ του Ηρακλή το κλίμα»

Gazzetta team
Κούγιας: «Υπέρ του Ηρακλή το κλίμα»

bet365

Αφού ξεκαθάρισε πως η υπόθεση του Ηρακλή αναφορικά με το θέμα Πουρτουλίδη Θα κριθεί στο διαιτητικό δικαστήριο στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε πως το κλίμα στην Σούπερ Λίγκα είναι υπέρ του Ηρακλή και εναντίον του Κομπότη.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος ανέφερε τα εξής:

Για το θέμα Πουρτουλίδη: «Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, αυτό θα βγει στο διαιτητικό. Το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά μόνο τον Ηρακλή και τον Πουρτουλίδη αλλά αφορά την ανταγωνιστικότητα των μελών του συνεταιρισμού.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Το κλίμα είναι υπέρ του Ηρακλή για διαφόρους λόγους, αλλά δεν θέλω να διατυπώσω την νομική μου άποψη. Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν θα λυθεί εκεί το θέμα αλλά στο διαιτητικό».

Για το αν έγινε συνάντηση με τον κ. Παπαθανασάκη: «Έκανα ένα ραντεβού με τον κ. Καγιούλη το Σαββατοκύριακο. Με ρώτησε για ορισμένα νομικά θέματα που αφορούν τα νομικά προβλήματα του Ηρακλή, όσο αναφορά την αδειοδότηση του. Του είπα ότι αν δεν γνωρίζω τι λέει ο φάκελος της αδειοδοτήσης και αν δεν γνωρίζω γιατί απερρίφθη η αίτηση αδειοδοτήσεως του Ηρακλή δεν μπορώ να πω τίποτα.

Όσο για το ραντεβού με τον κ. Παπαθανασάκη και ότι θα αναλάβω εγώ την υπόθεση, δώσαμε ραντεβού αλλά όσο τον είδατε εσείς τον είδα και εγώ. Έπρεπε να πληρωθώ κιόλας. Προτίμησε τον κ. Παναγόπουλο, πιθανολογώ δωρεάν».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Δεν έχει συμπάθειες ο κ. Κομπότης στο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ. Είναι και θέμα νομικού σεβασμού αλλά και τι θα αποφασίσει στο τέλος ο κάθε πρόεδρος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα