Επενδύεις και δεν χάνεις με «Λυμπε» και Ουζουνίδη...

Επενδύεις και δεν χάνεις με «Λυμπε» και Ουζουνίδη...

Επενδύεις και δεν χάνεις με «Λυμπε» και Ουζουνίδη...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό που αν και κλονίζεται ως οργανισμός, η ομάδα δεν τα παρατάει και τονίζει ότι αξίζει κάποιος να επενδύσει σε Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη, που εκφράζουν την Παναθηναϊκή νοοτροπία και έχουν τις γνώσεις για να φτιάξουν την ομάδα που θέλει ο κόσμος...

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ίσως στην πιο δύσκολη περίοδο της τελευταίας τετραετίας. Παρόλα αυτά η ομάδα στο γήπεδο προσπαθεί να σταθεί, όσο καλύτερα μπορεί. Και έχει στα καίρια πόστα στο ποδοσφαιρικό , τον Λυμπερόπουλο και τον Ουζουνίδη, που ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός, που αφουγκράζονται την απογοήτευση του κόσμου και που θέλουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτό να το αλλάξουν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Κόντρα στην ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός επιθετικά ήταν ανύπαρκτος. Είχε απουσίες, που μέτρησαν για αυτό. Μπέργκ, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί και τον Εμποκού σε κακό βράδυ. Παρόλα αυτά, παρότι η ομάδα είναι ψυχολογικά στον πάτο του βαρελιού με τις αδικίες στο κύπελλο, την τιμωρία-σκάνδαλο του Μπέργκ( την ώρα που ο Κρέσπο που έκανε το ίδιο τιμωρήθηκε με λιγότερες αγωνιστικές), την διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την αφαίρεση βαθμών που κερδίζουν στο γήπεδο, παρόλα αυτά η ομάδα δεν τα παρατάει.

Κόντρα στην ΑΕΚ τακτικά ο Παναθηναϊκός ήταν καλός , έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε αμυντικά, έκανε λίγα πράγματα επιθετικά, αλλά είχε διάθεση, δεν τα παράτησε και έχασε με ένα γκολ στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός του Λυμπερόπουλου και του Ουζουνίδη, έχει μία μεγάλη διαφορά από τον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι και του Ζιλμπέρτο. Όταν μπαίνει στο γήπεδο, έχει πλάνο, ξέρει τι θέλει και εξαντλεί όλες τις πιθανότητες, για να το πάρει. Στην ομάδα προσπαθεί να μπει η νοοτροπία του νικητή.

Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής στην θέση του Ουζουνίδη μετά το ματς με την ΑΕΚ θα εξήρε τους παίκτες του , για την προσπάθεια , θα στεκόταν στις δικαιολογίες για τις απουσίες και το εξωαγωνιστικό κυνηγητό, που δέχεται η ομάδα και θα ένοιωθε καλά. Ο Ουζουνίδης δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά. Ηταν έξαλλος, διότι δεν θέλει να χάνει ούτε στην προπόνηση , πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι. Διότι θέλει να παίρνει , ότι μπορεί από τους παίκτες και με το παραπάνω και χθες με την ΑΕΚ δεν θεωρεί, ότι έγινε αυτό. Για αυτό ο Ουζουνίδης αν έχει το ρόστερ, που πρέπει τη νέα περίοδο θα παρουσιάσει μία ομάδα, που θα χαίρεσαι να την βλέπεις.

Και είναι πραγματικά κρίμα για τον «Λύμπε» και τον Ουζουνίδη να βιώνουν την αβεβαιότητα στα διοικητικά και για την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Είναι οι δύο άνθρωποι, πάνω στους οποίους οποιοσδήποτε θέλει να βάλει λεφτά στο σύλλογο αξίζει να επενδύσει και δεν πρόκειται να χάσει. Ας ελπίσουμε αυτό να γίνει….

*Το μοναδικό σενάριο για να αποφύγει η ομάδα την τελευταία θέση μετά το -3 που αναμένεται για την διακοπή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει την ΑΕΚ την Τετάρτη και να χάσει ο Πανιώνιος από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, για να μπορέσει με νίκη επί του Πανιωνίου στην Λεωφόρο η ομάδα να περάσει στην τρίτη θέση και να κρατάει την τύχη στα χέρια της , για να αποφύγει να δώσει ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 13 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.