Εννιά αποβολές υπέρ του εδώ, καμία όμως στην Ευρώπη…

Εννιά αποβολές υπέρ του εδώ, καμία όμως στην Ευρώπη…

bet365

Ο Κώστας. Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το blog του στο gazzetta κάποιες…κόκκινες παρατηρήσεις σε σχέση με τον φετινό ΠΑΟΚ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πεσκάρα – Παλέρμο (21+).

Ούτε καν…10 υπέρ του αποβολές δεν έχει ο ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής, στη φετινή σεζόν, μαζί με την χθεσινή. Αλλά έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια πλέϊ οφς.

Εννιά λοιπόν κόκκινες κάρτες (απευθείας η, με δεύτερη κίτρινη) στα 43 παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και σχεδόν όλες σε πολύ κρίσιμα σημεία των αγώνων του.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (1-0) στο 0-0, στο 69’ του Μασούντ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (1-0) στο 1-0, στο 20’ του Βλαχοδήμου-να θυμίσω απλά ότι με το που αποβλήθηκε κι ο Γουάρντα στο 50’ διακόπηκε το παιχνίδι.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (4-0) στο 2-0, στο 72’ του Χουλτ.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (1-0) στο 0-0, στο 77’ του Οικονόμου

ΠΑΟΚ-Ξάνθη (0-1) στο 0-1, στο 89’ του Σολτάνι

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (3-0) στο 1-0, του Μεντί στο 43’

ΠΑΟΚ-Ηρακλής (1-0) στο 1-0, του Σαραμαντά στο 27’

ΠΑΟΚ-Ξάνθη (0-0) στο 0-0, του Λάζιτς στο 69’

Αστέρας-ΠΑΟΚ (0-2) στο 0-2, του Μπέρτου στο 44’

Κάποιες παρατηρήσεις, μικρές.

Πρώτη: εφτά οι αποβολές υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Χωρίς σχόλια.

Δεύτερη: Οι τέσσερις από τις εφτά είναι πριν καν λήξει το ημίχρονο κι άλλες τέσσερις από το 69’ ως το 77’, με το αποτέλεσμα των αγώνων σε εκείνο το σημείο να είναι 0-0 (συν το 2-0 του Κυπέλλου, που οδηγούσε σε παράταση λόγω του 0-2 της Λεωφόρου)! Χωρίς σχόλια.

Τρίτη: Σε 12 ευρωπαϊκά παιχνίδια του φέτος ο ΠΑΟΚ δεν είχε υπέρ του ούτε μία αποβολή. Σχόλιο: ο Ολυμπιακός είχε δύο υπέρ του αποβολές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος…

Τέταρτη: Ο Κύζας (με Ηρακλή και ΠΑΟ) με τον Βάτσιο (με Ξάνθη και Πανιώνιο) σφύριξαν τις τέσσερις από τις εννιά αποβολές υπέρ του ΠΑΟΚ. Η, αν θέλετε, τις τέσσερις από τις εφτά στην Τούμπα.

Πέμπτη: οι εις βάρος του ΠΑΟΚ αποβολές σε κρίσιμα σημεία αγώνων του, τέσσερις: του Μαλεζά στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-0 (στο 1-0, στο 51’), του Αθανασιάδη στο Αγρίνιο-ΠΑΟΚ 0-1 (στο 0-0, στο 32’), του Ενρίκε στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2 (στο 1-2, στο 70’) και του Κάνιας στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4 (στο 3-1, στο 73’!!!). Λεπτομέρεια τις δύο από τις τέσσερις αποβολές τις έδειξε ο Καλογερόπουλος.

Αυτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.