Ανακοινώνεται ο Πετράκης, νέα προθεσμία ο Λίλα

Ανακοινώνεται ο Πετράκης, νέα προθεσμία ο Λίλα

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης θα συνεχίσει κανονικά στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ανακοίνωση να έρχεται μέχρι το Σάββατο. Επιπλέον χρόνο μέχρι το τέλος του μήνα ζήτησε ο Λίλα.

Μπορεί δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για διαζύγιο του Γιάννη Πετράκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ άλλα να τον έστελναν σε άλλες ομάδες, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Και αυτό γιατί όπως σας έχει ενημερώσει το gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για να συνεχίσουν την συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πεσκάρα – Παλέρμο (21+).

Οι δύο πλευρές προχωράνε μαζί τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν μέχρι το Σάββατο θα ανακοινωθεί κι επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ζήτησε προθεσμία ο Λίλα

Ένα από τα θέματα που απασχολεί τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι το συμβόλαιο του Άντι Λίλα. Ο Αλβανός μέσος έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης για τα επόμενα δύο χρόνια με μειωμένες αποδοχές με τον Λίλα να ζητάει από τους Ηπειρώτες νέα προθεσμία μέχρι το τέλος του μήνα για να απαντήσει αν δέχεται ή όχι την πρόταση του «Άγιαξ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα