Στιλ: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την βαθμολογία»

Gazzetta team
Στιλ: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την βαθμολογία»

bet365

Ο Αγγλος τερματοφύλακας στάθηκε στα όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι και στο πόσο επηρέασαν την ομάδα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πεσκάρα – Παλέρμο (21+).

Ηταν το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι μετά την πολύμηνη απουσία του μιας και ο Βλαχοδήμος είχε κερδίσει θέση βασικού. Ο Λουκ Στιλ δεν ολοκλήρωσε το ματς με τον ΠΑΟΚ μιας και δεν τελείωσε ποτέ το έκανε όμως κόντρα στην ΑΕΚ.

«Γενικά ο αγώνας δεν ήταν και πολύ συναρπαστικός, έγιναν λίγες ευκαιρίες. Τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας μας επηρέασαν αρκετά και αυτό δεν είναι καλό. Θα σταθώ και στο γεγονός ότι δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει με τη βαθμολογία. Στόχος μας είναι η νίκη στα πλέι οφ άρα χωρίς βαθμούς δεν μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Σήμερα θα είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε βαθμούς αλλά δεν έγινε και είμαστε απογοητευμένοι. Πέρασε λίγος καιρός που είχα να αγωνιστώ αλλά είχα καλό συναίσθημα, ξαναγύρισα και έπαιξα μετά από μία περίοδο δυσκολιών. Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με έναν άνθρωπο αλλά είμαστε όλοι μαζί σε νίκες και ήττες. Στεναχωρήθηκα που χάσαμε σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα