Ουζουνίδης: «Να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε την Τετάρτη»

Ουζουνίδης: «Να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε την Τετάρτη»

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την δημιουργία της ομάδας του και δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από τα ομολογουμένως πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι με δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλύτερα. Κάναμε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε. Τα πράγματα για εμάς είναι δύσκολα αλλά είμαστε μια ομάδα που αν στεκόμαστε σε προβλήματα δεν θα πάμε μπροστά. Διάθεση υπήρχε, προσπάθεια υπήρχε, στην άμυνα δεν είχαμε προβλήματα αλλά στην δημιουργία έπρεπε να κάνουμε περισσότερα.Τώρα πρέπει να ξεκουράστουμε και να κοιτάξουμε να πάρουμε το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ».

Αν είναι μεγάλο πρόβλημα η πιθανή παρουσία του Παναθηναϊκού στον β' προκριματικά του Europa: «Θα μας δυσκολέψει πολύ. Θέλουμε να κάνουμε αρκετές αλλαγές στην ομάδα και θα έχουμε πρόβλημα. Μαθηματικά μπορούμε να περάσουμε κάποια ομάδα. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το ματς της Τετάρτης. Δεν είναι καλό να ξεκινήσουμε τόσο νωρίς γιατί έχουμε πολλά θέματα μέσα στην ομάδα. Να είστε σίγουρο, όμως, ότι θα την βρούμε την λύση».

Για τον Εμποκού: «Φαίνεται πως έχει πρόβλημα, θα το δούμε αύριο».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα