Συγκίνηση στον Πειραιά για το Μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων (pics)

Συγκίνηση στον Πειραιά για το Μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων (pics)

Gazzetta team
Συγκίνηση στον Πειραιά για το Μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων (pics)

bet365

Τελέστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου στον Πειραιά. «Ηταν ένα χρέος προς την μητέρα μου», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του νέου μνημείου για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος και οι Βουλευτές: Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Τραγάκης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Διαμάντω Μανωλάκου και Δημήτρης Καμμένος.

To «Πυρρίχιο Πέταγμα που φέρει την υπογραφή του εικαστικού Παναγιώτη Τανιμανίδη αποκάλυψαν ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως «το Μνημείο έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, επειδή ο Πειραιάς ήταν το πρώτο λιμάνι που υποδέχθηκε τους πρόσφυγες» και πρόσθεσε λέγοντας ότι «επρόκειτο για ένα προσωπικό χρέος προς την μητέρα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα