Γιουβέντους - Κροτόνε 3-0

Gazzetta team
Γιουβέντους - Κροτόνε 3-0

bet365

Η Γιουβέντους επικράτησε 3-0 της Κροτόνε στο Τορίνο και κατέκτησε το 6ο διαδοχικό πρωτάθλημα, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στην Serie A.

Την απόλυτη κυριαρχία της στο ιταλικό ποδόσφαιρο επιβεβαίωσε η Γιουβέντους, η οποία στην προτελευταία αγωνιστική της Serie A κατέκτησε και τυπικά το 6ο σερί πρωτάθλημα μετά τη νίκη στο J-Stadium σε βάρος της Κροτόνε (3-0). Η Μεγάλη Κυρία συνεχίζει να γράφει ιστορία και να δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο και έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει τον τίτλο για 6 σερί χρόνια. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφτασε, επίσης τυπικά, στο 3ο νταμπλ σε ισάριθμα χρόνια και περιμένει πλέον την 3η Ιουνίου για να παίξει στον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και να διεκδικήσει το τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η Γιουβέντους έφτασε τα 33 Scudetti (έχουν αφαιρεθεί 2), ενώ στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα, καμία ομάδα δεν έχει περισσότερα.

Οι Bianconeri άνοιξαν το σκορ στο 12' όταν μετά το τη σέντρα του Κουαδράδο από δεξιά η μπάλα πέρασε από τον Ιγουαΐν και ο Μάντζουκιτς γιόρτασε τα γενέθλιά του κάνοντας από κοντά το 1-0. Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν εκείνος που έκανε το 2-0 για την Γιούβε στο 38' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, φτάνοντας τα 10 γκολ στη φετινή Serie A. Η Κροτόνε, που θα δώσει μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική με την Εμπολι για να σωθεί, είχε καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος με σουτ του Ντιέγο Φαλτσινέλι που κόντραρε, αλλά δέχθηκε τρίτο γκολ. Στο 83' ο Αλαξ Σάντρο με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους Τορινέζους.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Αλβες, Μπονούτσι, Μπενάτια, Αλεξ Σάντρο, Μαρκίζιο, (74' Λεμινά), Πιάνιτς (84' Ρινκόν), Κουαδράδο (70' Μπαρτσάλι), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Κροτόνε (Ντάβιντε Νίκολα): Κορντάζ, Ρόζι (34' Σαμπιρίζι), Τσεκερίνι, Φεράρι, Μαρτέλα, Ρόντεν (78' Ακόστι), Κρισέτιγκ, Μπαρμπέρις, Ναλίνι, Τόνεβ (57' Σίμι), Φαλτσινέλι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα