Τέλος οι Γκουγκούδης, Παπαδόπουλος από Ατρόμητο

Τέλος οι Γκουγκούδης, Παπαδόπουλος από Ατρόμητο

Gazzetta team
Τέλος οι Γκουγκούδης, Παπαδόπουλος από Ατρόμητο

bet365

Τη λύση της συνεργασίας του με τους Νίκο Παπαδόπουλο και Σπύρο Γκουγκούδη ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο, πως δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Πλέον από τον Ατρόμητο έχουν αποδεσμευτεί συνολικά εννέα παίκτες, καθώς είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Λαζαρίδη, Γκορμπούνοφ, Παντελιάδη, Λε Ταλέκ, Μανιάτη και Μπρίτο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Ο τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος καθώς και ο αμυντικός Σπύρος Γκουγκούδης ενημερώθηκαν από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννη Αγγελόπουλο ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομάδα μας μπορούν ως εκ τούτου να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα