Πρίγιοβιτς: Νιώθει Σέρβος και το δείχνει…

Πρίγιοβιτς: Νιώθει Σέρβος και το δείχνει…

bet365

Η κλήση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Εθνική θεωρείται σχεδόν σίγουρη για τους ανθρώπους που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στο στρατόπεδο των Σέρβων.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι «αετοί» ετοιμάζονται για το πιο κρίσιμο και καθοριστικό, ίσως, παιχνίδι τους στη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Στις 11 Ιουνίου θα υποδεχθούν στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου την Ουαλία (χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ) και με νίκη θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Ψάχνοντας για λύσεις στη «φροντ λάιν» της εθνικής ομάδας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Σλαβολιούμπ Μουσλίν, ο υγιής Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι μια βασική επιλογή και το όνομά του αναμένεται να είναι μέσα στις κλήσεις, που θα ανακοινωθούν λίγο μετά τις 13.30.

Μέχρι και τους αγώνες του περασμένου Μαρτίου δεν είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το αν ο γεννημένος στο Σεντ Γκάλεν, μπορεί να αγωνιστεί στην εθνική Σερβίας, καθώς είχε προλάβει να παίξει στις μικρές εθνικές ομάδες της Ελβετίας.

Ο Πρίγιοβιτς νιώθει Σέρβος, πίεσε μαζί με την ομοσπονδία της χώρας του και η ΦΙΦΑ «άναψε το πράσινο φως» επιτρέποντας την συμμετοχή του με την ομάδα της Σερβίας. Εξάλλου ο 27χρονος φορ του ΠΑΟΚ ουδέποτε συμβιβάστηκε με την ιδέα της συμμετοχής στην εθνική Ελβετίας…

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα