«Στόχος τα 10.000 διαρκείας» (vid)

«Στόχος τα 10.000 διαρκείας» (vid)

Gazzetta team
«Στόχος τα 10.000 διαρκείας» (vid)

bet365

Την πολιτική των εισητηρίων διαρκείας και απλών αγώνων της ΑΕΛ παρουσίασαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας και η υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινγκ Δήμητρα Μιχαλοπούλου.

Ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί τόνισε πως στόχος της νέας χρονιάς είναι ο αριθμός των φιλάθλων σε κάθε αγώνα της ομάδας να ξεπερνά τους 10 χιλιάδες. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε πως με τις «μεγάλες» ομάδες θα υπάρχει διαφορετική πολιτική για να ανταμειφθούν όσοι θα πάρουν διαρκείας και να εκλείψουν φαινόμενα φιλάθλων που παρακολουθούν την ομάδα τους μόνο στα μεγάλα παιχνίδια.

Ταυτόχρονα ανέφερε ότι: «αυτοί που θα πάρουν τα 100 ευρώ και τα 180 ευρώ διαρκείας μπορεί να πληρώσουν ισόποσα με αυτούς που θα θέλουν να δουν τους αγώνες με τους μεγάλους με την διαφορά πως οι κάτοχοι διαρκείας θα δουν όλα τα παιχνίδια της ομάδας».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Παράλληλα υποσχέθηκε πως στις επόμενες ημέρες θα γίνει η οριστικοποίηση της τοποθεσία της μπουτίκ και η εταιρία που θα ντύσει την ΑΕΛ και θα είναι ο χορηγός της για την ερχόμενη περίοδο.

Όσον αφορά τα διαρκείας είπε πως φέτος θα δουν με τη μία, χωρίς διακανονισμούς, κάνοντας αναφορά σε μία οικογένεια που με 250 ευρώ και 4 μέλη θα μπορεί να δει όλα τα παιχνίδια ενώ αντιπαράθεση την περσινή προκαταβολή που ήταν στο ίδιο ποσό με το φετινό… full pack για όλη την οικογένεια, ενώ έκανε νύξη προς αυτούς που θα έχουν προδιάθεση να μην πληρώνουν λέγοντας «Δεν θα υπάρχει ούτε ένας που να μην πληρώνει και να μπαίνει τζάμπα».

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως στόχος του είναι τα 10 χιλιάδες διαρκείας και σχετικά με την σύμβαση για το AEL FC ARENA ανέφερε:«Είναι σκληρή σύμβαση όμως θα την τηρήσουμε μέχρι δεκάρας. Δεν ξαναμπλέκουμε σε εσωστρέφεια και τέτοιες πρακτικές και κοιτάμε μπροστά!».

Τέλος τονίστηκε πολλές φορές η ατάκα «Δεν θέλουμε να κερδίσουμε ούτε ένα ευρώ. Προτιμούμε το γεμάτο γήπεδο», σχετικά με την πολιτική των εισιτηρίων της ΠΑΕ, έγινε αναφορά στην σημερινή συγχώνευση που γέννηση την ΑΕΛ στις 17 Μαΐου 1964 με τον Κούγια να λέει πως αυτός ο συμβιβασμός πρέπει να είναι ο οδηγός της ομάδας για το μέλλον.

Διευκρινίστηκε πως την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 θα βγουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας όπου υπάρχει προτεραιότητα σε αυτούς που προμηθεύτηκαν τα διαρκείας τις προηγούμενες σεζόν και θέλουν να διατηρήσουν τις θέσεις τους. Μάλιστα έριξε γέφυρα και σε αυτούς που δεν αποπλήρωσαν την δεύτερη δόση και επέφεραν, όπως είπε, άνοιγμα 70 χιλιάδες ευρώ λέγοντας πως μπορούν να διατηρήσουν όμως τους δίνεται αρχικά χρόνος μέχρι τις 5 Ιουνίου για να προαγοράσουν την θέση τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και των εισιτηρίων απλού αγώνα:

Θύρες 3-4-5-6-7-8-9-10: Απλό Εισιτήριο: 10 ευρώ, 5 ευρώ (για γυναίκες και παιδιά), Εισιτήριο Διαρκείας: 100 ευρώ, 50 ευρώ (για γυναίκες και παιδιά)

Πέταλα: Απλό Εισιτήριο: 5 ευρώ, Εισιτήριο Διαρκείας: 50 ευρώ

VIP Θύρα 18: Απλό Εισιτήριο: 40 ευρώ, Εισιτήριο Διαρκείας: 500 ευρώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα