Με τα... δεύτερα στο Συνομοσπονδιών η Γερμανία

Gazzetta team
Με τα... δεύτερα στο Συνομοσπονδιών η Γερμανία

bet365

Ο Γιόαχιμ Λεβ ανακοίνωσε την αποστολή της Γερμανίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και από αυτήν λείπουν τα μεγαλύτερα ονόματα.

Η πρόθεση είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό και ο Λεβ την επιβεβαίωσε. Η Γερμανία θα παραταχθεί στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας με πολλές αλλαγές στην αποστολή. Χούμελς, Μπόατενγκ, Νόιερ, Μίλερ, Κρόος, Ρόις, Οζίλ, Κεντίρα, μέχρι και ο Μάριο Γκόμεζ έμειναν εκτός, με πολλά πιτσιρίκια να παίρνουν την ευκαιρία, όπως και κάποιοι από τους παίκτες που εντυπωσίασαν φέτος, όπως ο Βάνγκνερ, ο Στιντλ και ο Γιουνές.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αναλυτικά η αποστολή

Τερματοφύλακες: Μπερντ Λένο (Λεβερκούζεν), Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Κέβιν Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν)
Αμυντικοί: Ματίας Γκίντερ (Ντόρτμουντ), Γιόνας Εκτορ (Κολωνία), Μπέντζαμιν Χένριξ (Λεβερκούζεν), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Νίκλας Ζίλε (Χόφενχαϊμ), Μάρβιν Πλάτενχαρτ (Χέρτα), Σκόντραν Μουστάφι (Άρσεναλ), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Ρόμα)
Μέσοι: Γιούλιαν Μπραντ (Λεβερκούζεν), Εμρέ Τσαν (Λίβερπουλ), Κερέμ Ντεμιρμπάι (Χόφενχαϊμ), Ντιέγκο Ντέμε (Λειψία), Γιούλιαν Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Λέον Γκορέτσκα (Σάλκε), Σεμπάστιαν Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Λιρόι Σανέ (Μάντσεστερ Σίτι)
Επιθετικοί: Λαρς Στιντλ (Γκλάντμπαχ), Σάντρο Βάγκνερ (Χόφενχαϊμ), Τίμο Βέρνερ (Λειψία), Αμίν Γιουνές (Άγιαξ)

 

Τελευταία Νέα