Κοντά σε συμφωνία για παραμονή στη Κέρκυρα και ο Σιόντης!

Κοντά σε συμφωνία για παραμονή στη Κέρκυρα και ο Σιόντης!

bet365

Ακόμα μια σημαντική ανανέωση είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Κέρκυρα, καθώς φαίνεται πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Στέφανο Σιόντη!

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή, αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς (21+).

Ο προγραμματισμός στη Κέρκυρα συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς! Οι «Φαίακες», βρίσκονται στη φάση των ανανεώσεων και για την ώρα φαίνεται πως γίνεται πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κεφάλαιο. Μετά την ανανέωση του δανεισμού του Τουράμ, την δεδομένη παραμονή του Βενέτη, το «ναι» του Κουτζαβασίλη, τα νέα συμβόλαια των Ζορμπά και Σπίνουλα, αλλά και την διαφαινόμενη παραμονή των Νίκιτς και Ιωάννου, θετικά είναι τα νέα και για τον Στέφανο Σιόντη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο έμπειρος χαφ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κέρκυρα. Οι δύο πλευρές τα είπαν ξανά την Τρίτη σε πολύ καλό κλίμα και φαίνεται πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία. Αυτές αναμένεται να τακτοποιηθούν, μιας και είναι κοινή επιθυμία και των δύο η ανανέωση της συνεργασίας τους και ο εκ των MVP των «Φαιάκων» την φετινή χρονιά θα παραμείνει στο νησί. Μια ακόμα σημαντική παραμονή για την ομάδα του Ιονίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα