ΠΑΟΚ: Θέλει να βγάλει αντίδραση στη Λεωφόρο

ΠΑΟΚ: Θέλει να βγάλει αντίδραση στη Λεωφόρο

bet365

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το… αριστερό στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ και στόχος του είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Η ήττα από την ΑΕΚ άφησε τον ΠΑΟΚ πίσω στη μάχη της πρωτιάς στα πλέι οφ και οι παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς καλούνται να βγάλουν αντίδραση στο εκτός έδρας ντέρμπι στη Λεωφόρο και να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες να δε θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό προσφέρει στον Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες του την ευκαιρία να ξεπεράσουν ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα υπάρχει το πρόβλημα με τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (16.05) θα μπει στο χειρουργείο προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς.

Την Δευτέρα (15.05) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τους βασικούς κόντρα στην ΑΕΚ ν’ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα