Σενάριο για Σεβέ και Ολυμπιακό (vids)

Σενάριο για Σεβέ και Ολυμπιακό (vids)

Σενάριο για Σεβέ και Ολυμπιακό (vids)

bet365

Οι Γάλλοι κρατούν στην επικαιρότητα για τον πάγκο του Ολυμπιακού τον Γκαλτιέ και ενώ διαρρέεται πιθανό ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό Σεβέ, που παίζει με δανεισμό στην Σεντ Ετιέν.

Ο 26χρονος διεθνής Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός Σεβέ έχει και γαλλικό διαβατήριο. Ήταν φέτος δανεικός στην Σεντ Ετιέν από την ομάδα της Νιουκάστλ (σ.σ. με την οποία το συμβόλαιό του λήγει το 2021). Είχε 32 αγώνες με 1 γκολ και 3 ασίστ. Η Σεντ Ετιέν φέρεται να καταλήγει στο ότι δεν θα τον κρατήσει και ενώ υπάρχει ένα φημολογούμενο ενδιαφέρον από την Μαρσέιγ.

Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι - Γουότφορντ, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Ανρί Σεβέ μπορεί να παίξει σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί ακόμα και σε άξονα. Εκτός από τον Σεβέ - που διαρρέεται για τους Πειραιώτες - το όνομα του Γκαλτιέ συνεχίζει να αναφέρεται στην Γαλλία για Ολυμπιακό. Δείτε στην Gallery πλάνα από τον Σεβέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα