Ο λόγος που έκλαιγε ο Σουάρες μετά το δάγκωμα στον Κιελίνι

Ο λόγος που έκλαιγε ο Σουάρες μετά το δάγκωμα στον Κιελίνι

Ο λόγος που έκλαιγε ο Σουάρες μετά το δάγκωμα στον Κιελίνι

bet365

Όταν πίστεψε πως όλα είχαν τελειώσει για εκείνον και το «φλερτ» με τη Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Σουάρες ούτε που... μπορούσε να διανοηθεί την εκπληκτική στάση των «μπλαουγκράνα» μετά τη δαγκωματιά στον Κιελίνι!

Ο Ουρουγουανός αστέρας των Καταλανών, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, έχασε και πάλι τον εαυτό του στο παιχνίδι κόντρα στους Ιταλούς, με αποτέλεσμα να δαγκώσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι στον ώμο και να τιμωρηθεί από τη FIFA με τέσσερις μήνες απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο!

Τότε ήταν που πίστεψε πως όλα τελείωσαν για την ελπίδα που είχε να πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα, όμως τίποτα δεν χάλασε και κατάφερε τελικά να μετακομίσει από το Λίβερπουλ στη Βαρκελώνη!

«Έκλαιγα όλη μέρα γι' αυτό που είχα κάνει... Πραγματικά σκεφτόμουν ότι μετά από αυτό, δεν θα με ήθελε πλέον η Μπαρτσελόνα και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ακόμα και τότε ήθελαν να με αποκτήσουν.

Σούπερ Λιγκ, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ώρα 20:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Πέρασα δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της τιμωρίας μου γιατί ήμουν κλεισμένος σε ένα γυμναστήριο για να μη μεινω πολύ πίσω, έψαχνα μέρη για να τρέξω δίχως να με δουν οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι, με ρωτούσαν τα παιδιά μου συνεχώς γιατί δεν ήμουν με την ομάδα... Πονούσα που έβλεπα τους συμπαίκτες μου από την τηλεόραση...» είπε ο Σουάρες στην «El Periodico».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα