Οι παλαίμαχοι του Παναιτωλικού τίμησαν τον Γάκη! (pics)

Gazzetta team
Οι παλαίμαχοι του Παναιτωλικού τίμησαν τον Γάκη! (pics)

bet365

Σε άλλες, δύσκολες, εποχές για τον Παναιτωλικό, ο Δημήτρης Γάκης, τίμησε όσο λίγοι την φανέλα με το Νο1. Οι παλιοί συμπαίκτες του δεν τον έχουν ξεχάσει και βρήκαν την ευκαιρία να τον τιμήσουν!

Ο Δημήτρης Γάκης υπήρξε βασικός πορτιέρο του Αγρινιώτικου συλλόγου στην δεκαετία του ’80, σε εποχές που ο Παναιτωλικός αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής. Η ιστορία κατέγραψε ότι ήταν ένας μεγαλύτερους τερματοφύλακες που πέρασαν από το Αγρίνιο και αγαπητός τόσο στους συμπαίκτες του, όσο και στον φίλαθλο κόσμο.

Με αφορμή ένα φιλικό παιχνίδι, η ομάδα των παλαιμάχων του Παναιτωλικού βρέθηκε στο Μέτσοβο εκεί όπου ήταν και ο Δημήτρης Γάκης! Του ετοίμασαν μια φανέλα με το όνομά του και του την παρέδωσε ο άλλοτε συμπαίκτης του και παλιά δόξα του συλλόγου, Γιάννης Μακρής. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο προπονητής της ομάδας Μάκης Χάβος, ο γενικός αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης και ο... διάδοχος του Χρήστος Κουτσοσπύρος!

Α’ Ιταλίας, Αταλάντα – Μίλαν, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα