Το ρίσκο της Λιόν φέρνει γκολ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
gazzetta default image fallback

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα «διαβάζει» τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, αντιλαμβάνεται ποια από τις δύο ρεβάνς των ημιτελικών θα είναι διασκεδαστική και προσπαθεί να το συνδυάσει με... κέρδος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θέλτα με επιστροφή, αν ο Ρούνεϊ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Όσο ξεκάθαρο είχε γίνει από την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι που θα δούμε στο Κάρντιφ στις αρχές του Ιούνη, άλλο τόσο έχει το δικαίωμα οποιοσδήποτε να θεωρήσει ανοιχτές ακόμα, τις δύο υποθέσεις που εκκρεμούν για τον τελικό της Στοκχόλμης στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δυστυχώς, δεν θα είμαι ούτε στη Στοκχόλμη, ούτε στο Κάρντιφ. Κι όχι επειδή... υψώνει απαγορευτικό η Σβετλάνα, αλλά για να μπορέσω ν' αφιερώσω στον εαυτό μου και στο γήπεδο ολόκληρη την ημέρα είτε του ενός τελικού, είτε του άλλου, θα πρέπει η κάρτα να έχει μέσα χρήματα για να πάρει η κυρά το δρόμο για τα μαγαζιά και ν' απολαύσω εγώ τη μπαλίτσα.

Αν η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί μια φορά να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, η Λιόν δεν έχει άλλη επιλογή στον επαναληπτικό με τον Άγιαξ. Και με τον Αίαντα να έχει μείνει δίχως νίκη εκτός έδρας από τη... Λεωφόρο (μέσα Σεπτέμβρη), οι γηπεδούχοι θα πρέπει να ρισκάρουν, να πάρουν και την ώθηση του κόσμου και να ψάξουν τα γκολ. Εξάλλου, και τα 7 φετινά ματς της Λιόν στη διοργάνωση έχουν να επιδείξουν τουλάχιστον τρία γκολ και η απόδοση για 3-4 τέρματα στο σημερινό παιχνίδι βρίσκεται σε απόδοση 2.45.

Με τη Θέλτα να βρίσκεται σε πολύ κακό μομέντουμ και να «τρέχει» σερί πέντε ηττών, το χειρότερό της για την τελευταία τριετία, έχοντας σκοράρει μονάχα μια φορά σε αυτά τα ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κλειδώσει την πρόκριση στον τελικό της Στοκχόλμης. Δεν... χαρίζει κάστανα εκτός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ η ισπανική ομάδα, ωστόσο, στην κατάσταση που βρίσκεται, ενδεχομένως να μη καταφέρει να προβάλλει αντίσταση στη Γιουνάιτεντ. Στο 1,72 ενδεχόμενη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» δίχως να δεχθεί γκολ, ενώ εντοπίζεται στο 1,80 το εύρος 0-2 τερμάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα