Ρονάλντο: «Το αξίζαμε και προκριθήκαμε»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Στο ότι η Ρεάλ διαχειρίστηκε σωστά το όποιο άγχος υπήρξε μετά το 2-0 της Ατλέτικο στάθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Πορτογάλο να τονίζει πως η.... Βασίλισσα άξιζε την πρόκριση στον τελικό.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θέλτα (21+).

Ο ηγέτης των «Μερένχες» μιλώντας μετά την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ επισήμανε: «Ήταν δύσκολο να φτάσουμε στον τελικό, αλλά το αξίζαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Συνολικά ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ματς. Ξέραμε πως η Ατλέτικο θα μπει δυνατά, ευτύχησε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ, αλλά είχαμε την εμπειρία να διαχειριστούμε σωστά με την κατάσταση και γνωρίζαμε πως με ένα γκολ θα τελειώναμε την πρόκριση. Είμαστε η Ρεάλ και το δείξαμε».

Για τον τελικό με τη Γιουβέντους: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Έχουμε μια πολύ ποιοτική και πλήρη ομάδα, το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Αυτό που προέχει μέχρι τον τελικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το θέλουμε πραγματικά. Μετά θα έχουμε καιρό για τον τελικό».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα