Ο δικός μας ΠΑΟΚ κόντρα σ’ όλους…

Ο δικός μας ΠΑΟΚ κόντρα σ’ όλους…

Ο δικός μας ΠΑΟΚ κόντρα σ’ όλους…

bet365

Ο Σταύρος Σουντουλίδης ακολούθησε τη διαδρομή των εστεμμένων Κυπελλούχων από το Βόλο στη Θεσσαλονίκη και στα Τέμπη, γύρω στις 2.30 το πρωί, κατάλαβε γιατί αυτός είναι ο δικός του ΠΑΟΚ…

Η ιστορία έγραψε: ΠΑΟΚ, Κυπελλούχος Ελλάδας 2017! Και δεν ξεγράφει.

Έπαιξε για να στεφθεί κυπελλούχος, ήταν ανώτερος και καλύτερος της ΑΕΚ, είχε… 1926 λόγους για να το πάρει αυτό το τρόπαιο.

Για να το αφιερώσει στο Νάσο Κωνσταντίνου, για να το πάει και να το αφήσει, εκεί στη χαροκαμένη κοιλάδα των Τεμπών, στα έξι δικά του αδικοχαμένα αετόπουλα. Για να φωνάξει ο Κλάους «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». Για να νιώσει ΠΑΟΚ. Γιατί, αυτός είναι ο δικός μας ΠΑΟΚ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μίλαν - Ρόμα (21+).

Η νίκη και η στέψη του στο Πανθεσσαλικό ήταν η δικαίωσή του. Γιατί, τα καλύτερα τώρα έρχονται.

Ο «Δικέφαλος» έχει νιώσει στο πετσί του «σφαγές» και κατά συρροή διαιτητικά «εγκλήματα». Αυτό, όλοι δείχνουν να το προσπερνούν πολύ εύκολα, τόσο εύκολα όσο προσπέρασαν οι ηθικολόγοι το μαρς πέναλτι πάνω στον Κρέσπο, δευτερόλεπτα πριν η μπάλα φτάσει στο αριστερό πόδι του Λέοβατς κι από εκεί στο κεφάλι του Πέδρο Ενρίκε.

Ηταν πέναλτι, το ριπλέι δικαιώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά κανένας δεν το λέει σήμερα. Το αφήνουν πίσω τους. Όπως το ριπλέι δικαιώνει και την ΑΕΚ για την αντικανονική θέση στην οποία ήταν ο Ενρίκε στο ξεκίνημα της φάσης του 2-1.

Το ριπλέι «δικαίωσε» πριν έξι χρόνια και τον Ατρόμητο για το γκολ-οφ σάιντ του Λυμπερόπουλου, αλλά ούτε αυτό το θυμούνται οι ηθικολόγοι, που ξεφουλκίζουν κατά του ΠΑΟΚ. Ας μη μιλήσουμε για το πέναλτι του Μανιάτη. Θα ξημερώσουμε… Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, εξάλλου είναι το άθλημα των λαθών, σωστά;

Οι ασπρόμαυροι ήταν ανώτεροι και στον τρίτο τους τελικό εκτός Αθήνας έφεραν το πέμπτο κύπελλο στην τροπαιοθήκη τους. Μετρούν 2/3 νίκες σε τελικούς εκτός λεκανοπεδίου, αντίθετα η ΑΕΚ πρέπει να έχει 0/2 σε τελικούς μακριά από την πρωτεύουσα. Έτσι, γέμιζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι τροπαιοθήκες, με 20, 30, 40, κύπελλα.

Αυτό το κύπελλο είναι η δικαίωση του Ιβάν Σαββίδη, που είμαστε βέβαιοι, ότι θα κάνει ακόμη μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ. Είναι η δικαίωση του Βλάνταν Ιβιτς. Κάποιων ανθρώπων, που θέλουν να μένουν πίσω από τα φώτα, αλλά πρέπει κι αυτοί να αισθάνονται δικαιωμένοι για αυτή την κούπα, Είναι η δικαίωση ενός ολόκληρου λαού. Άλλωστε, είπαμε, τα καλύτερα έρχονται, είναι μπροστά μας.

ΥΓ: Για τα επεισόδια φταίνε όλοι. Όταν λέμε ΟΛΟΙ το εννοούμε. Ανεξαιρέτου χρώματος, ομάδας, ιδέας. Όταν κάποια στιγμή αποκτήσουμε παιδεία, εδώ είμαστε, μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε.

Όσο για την πρεμούρα των φίλων του Ολυμπιακού για πιθανή τιμωρία του ΠΑΟΚ, με αφαίρεση βαθμών, μπορούμε αν θέλουν να ανταλλάξουμε το κύπελλο, με το υλικό από τις κάμερες στο Καραϊσκάκη. Θέλουν; Δε νομίζω…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Σταύρος Σουντουλίδης
Σταύρος Σουντουλίδης

Στα 17 του έκανε τα πρώτα του βήματα, ανεβαίνοντας με «κοντό παντελονάκι» τα σκαλοπάτια του κτιρίου της «Μακεδονίας», επί της Μοναστηρίου, χαζεύοντας από απόσταση «ιερά τέρατα» της θεσσαλονικιώτικης δημοσιογραφίας. Ένας κλασικός «εφημεριδάς» ολκής, ο αείμνηστος Σταύρος Μπαλτίδης φρόντισε και του έδωσε τα κατάλληλα εφόδια στα πρώτα του βήματα, άλλωστε η εφημερίδα παραμένει η πρώτη και μοναδική αγάπη του.

Έχοντας περάσει από το σύνολο των εντύπων της Θεσσαλονίκης («Μακεδονία», «Αγγελιοφόρος», «Σπορ του Βορρά»), αποτέλεσε βασικό στέλεχος του περιοδικού «Φωνή των Σπορ», μιας πρωτοποριακής προσπάθειας για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Το 1995 η τηλεόραση μπήκε στη ζωή του με το Star Channel, ακολούθησε η ΕΡΤ-3, βίωσε τη «μαγεία» του ραδιοφώνου (FM-100, Helexpo 105 FM, Flash 96.0) και αρκετά νωρίς, κάπου γύρω στο 2005, «κολύμπησε» στον ωκεανό του διαδικτύου, με τις πρώτες αμιγώς αθλητικές ιστοσελίδες, το «Sportnews.gr», πολύ πριν δηλαδή αποτελέσει μέλος της μεγάλης παρέας του Gazzetta.

Η ενασχόληση του με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τον οδήγησε να περάσει το κατώφλι της Τούμπας και να ζήσει «από μέσα», ως μέλος του Γραφείου Τύπου, την περίοδο της… επανάστασης του Ζαγοράκη.